2777
2789

چیکار کردین ؟

یا کسیو ندیدین این اتفاق براش بیوفته چیکار کرد؟

من همش فک میکنم اگه اینکارو کرده باشه 😭

اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم

خواهزم بودن و طلاق گرفتن 

مرد یا زن خیانت کار زندگی خود ادم رو هم الوده میکنه باید جدا شد

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیانتش در چه حد بود ؟

جن سی نبود فقط یک مدت با اون خانم حرف میزد و قرار میذاشت

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

تورو خدا به این راحتی این تخم شک رو تو دلتون نکارید 

روزی نیست که مراجعه نداشته باشم 

نمیگم خیانت نیست و دروغه 

ولی کاشتن این تخم در افکار از پا در میاره زندگی رو

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم
یه پیام تو سطل زباله گوشی همسرم دیدم طرف نوشته بود میبوسمت قربونت برم چند تا استیکر قلب و بوس و .... ...

اگر برنامه همراه من داره میتونی چکش کنی

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍
چی شده باز شک الکی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

همش فک میکنم اگه اینکارو کرده باشه چی منکه باهاش نیستم صب تا شب بیرونه

اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم
دوستم خیانت شوهرش دید اونم با دوست خودش ولی طلاق نگرفت گفت نمیخوام مهر طلاق توی پیشونی بچه هام باشه ...

بنظرم این فکر خیلی خوبیه ،،،،،ولی خب اگه مرد نداشته باشه که بریزی و بپاشی!!!

یا اینکه نده چی؟

من فهمیدم.بروش آوردم گفت خوب کردم.یه بارم گفت اون بهتر از تو هست.من با این قد و هیکل و زیبایی و خانواده و پول و هزار تا چیز دیگه جالبه تو مقام مقایسه یه زن خراب هر جایی بهتر از منه.برای خراب بودنش هم توجیح می آره که چون توان مالی نداشته تو این راه افتاده.در کل مردا عقل درست و حسابی ندارن.