2777
2789
به نظر من ماشین آبروی آدمه ، شوهر من از ماشینای ایرانی متنفره چون سر یه 206 خیلی اذیت شده ، الان راح ...

ماشین آبروی آدمه؟!؟!؟!؟!

کیفیت و زیبایی و راحتی به کنار که خوب قطعا هرچی پول بیشتر بدی بیشتر برخوردار میشی 

ولی ماشین آبروی آدم نیست

ابروی ادم به خیلی چیزای مهمتره 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... 
اتفاقا من معتقدم تو شهرای ایران با این وضع رانندگی مردم حیفه بری پول هنگفت بدی بابت ماشین! یه ماشین ...

نميدونم كدوم طرز فكر درسته

بعضيا ماشين شيك ميندازن زير پاشون خوب هرجا ميرن باكلاس تر به نظر ميان و مردم بيشتر تحويل ميگيرن

بعضيا هم طرف مثلا ٤ طبقه خونه داره با يه ٢٠٦ نميره اونو عوض كنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم تو ایران ماشین لاکچری خریدن یعنی پولتو دو دستی تقدیم کنی به آقای دزد پولمو طلا و ملک و...میخرم ولی ماشین لاکچری که قیمتش چند برابر بازار جهانی باشه نه .فقط یه ماشین معمولی کار راه انداز

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
به نظرم تو ایران ماشین لاکچری خریدن یعنی پولتو دو دستی تقدیم کنی به آقای دزد پولمو طلا و ملک و...میخ ...

بديش اينه هرجا ميري كسي نميدونه كه داري و ميتوني چي سوار شي

فكر ميكنن ادم نداره ماشين معمولي سوار شده

دقيقا منم رو همين موندممن الان با ماشينم راحتم بعد ميزارم خيابون دغدنه ندارم كسي بهش بزنه يا خط بيفت ...

ببین مثلا جایی میری یا جشنی ، خیلی افراد آدرس خونتو ندارن که بدونن کجا زندگی میکنی ، متاسفانه از رو ماشینت بهت احترام میزارن ، حتی تو سفر هم میری اینو متوجه میشی ، من شوهرم مزدا تری داشت بعد از این ثبت نامیا تیگو 8 پرو خرید ، هم از نظر ایمنی 5 ستاره اس هم از نظر ظاهری و فنی خوبه

ماشین آبروی آدمه؟!؟!؟!؟!کیفیت و زیبایی و راحتی به کنار که خوب قطعا هرچی پول بیشتر بدی بیشتر برخوردار ...

شما رویایی حرف میزنید ، حرف شما درسته ولی نه برای فرهنگ ایران ، شما یه مغازه برا خرید برو ، یه بار با پراید برو و یه بار با لگسوس ، بعد رفتار فروشنده رو بیا برام تعریف کن

بديش اينه هرجا ميري كسي نميدونه كه داري و ميتوني چي سوار شيفكر ميكنن ادم نداره ماشين معمولي سوار شده

چه اهمیتی داره فکر مردم 

ولی من برام مهمه ماشین امن و با کیفیت سوارشم و هر بار فرصتش پیش بیاد و پولش جور بشه ماشینمو ارتقا میدم و با کیفیت ترش رو میخرم 

من برای فکر مردم و جاده های ایران و ….ماشین نمیخرم برای امنیت و راحتی و لذت خودم ماشین میخرم با توجه به بودجم البته 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... 
بديش اينه هرجا ميري كسي نميدونه كه داري و ميتوني چي سوار شيفكر ميكنن ادم نداره ماشين معمولي سوار شده

خب من دیدگاه مردم برام مهم نیست تو خود برنامه تلویزیون نشون میداد ماشین خارجی ۱۹برابر قیمت جهانیش به مردم میدادند ماشینهای داخلی هم که نسبت به کیفیتشون مفت نمی ارزن.تو شهر ما که پولدارا اکثرا ماشین معمولی سوار میشن ولی تا دلت بخواد ملک و طلا و دلار و حساب بانکی پر و پیمان دارن

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
نميدونم كدوم طرز فكر درستهبعضيا ماشين شيك ميندازن زير پاشون خوب هرجا ميرن باكلاس تر به نظر ميان و مر ...

با کلاس تر بنظر بیایم که چی بشه؟ ماشین اصلا سرمایه به حساب نمیاد، بیرون هر لحظه امکان تصادف، چپ کردنش، حتی دزدیدنش هست. ولی زمین و خونه همیشه سرجاشون ان

ببین مثلا جایی میری یا جشنی ، خیلی افراد آدرس خونتو ندارن که بدونن کجا زندگی میکنی ، متاسفانه از رو ...

درست ميگي

من خودم ببينم يكي سوار ماشين گرون قيمته ناخوداگاه ديدم بهش عوض ميشه ميگم باكلاس و پولداره

ماشين معمولي يكي سوار شه ميگم ادم رده معموليه

حالا به نظرت اين ديد و احترام ارزش اينهمه پول دادن رو داره؟ چرا؟

خب من دیدگاه مردم برام مهم نیست تو خود برنامه تلویزیون نشون میداد ماشین خارجی ۱۹برابر قیمت جهانیش به ...

اونی که داره ولی ماشین خوب سوار نمیشه به نظرم حماقته ، آدم پولدار میشه تا برا خودش راحتی بیاره ، نه اینکه از امکانات استفاده نکنه

خب من دیدگاه مردم برام مهم نیست تو خود برنامه تلویزیون نشون میداد ماشین خارجی ۱۹برابر قیمت جهانیش به ...

خوب این ملک و طلا و رو که نمیشه روزانه استفاده‌ کرد 

وقتی با یه ماشین دنده ای بی کیفیت بدون ایربک و ترمز بیفتی تو جاده درواقع داری به خودت طلم میکنی تا برای آیندگان ذخیره کنی 

من با پس انداز هم موافقم و اصلا خونه عالی اولویت اولمه ولی ماشینمم تا حایی که بتونم ارتقا میدم چون خودم استفدع میکنم ازش