2777
2789

براتون اورده یا داره هی عقب میندازه؟ 

من دوتا سفارش دارم و دوتاشم داره بازی میده

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من قبل بلک فرایدی داشتم ، روز پنج‌شنبه باید مامور پستی وسیله رو میاورد ولی هنوز مرسوله در حال پردازش بود به پشتیبانی پیام دادم.. چندتا از وسایل سفارشم رو بدون اطلاع لغو زدن بعد ارسال رو زدن یک‌شنبه

اونایی که آف خوبی داشتن رو حذف کرده بود

منم لغو سفارش زدم😄

🌱🐢

من قبل بلک فرایدی داشتم ، روز پنج‌شنبه باید مامور پستی وسیله رو میاورد ولی هنوز مرسوله در حال پردازش ...

من ی سفارشم مال پنجشنبه بود هنوز نیاورده

یکی هم امروز ک نمیاره

بخدا دیوونم کرده

شانس من افتادم تو بلک فرایدی

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
خیلی مهمه کدوم شهر باشید ، سوپر مارکتی باشه یا غیر سوپر مارکتی

تهران

غیر سوپرمارکتی

من این هفته سفارش دادم تایم تحویلم ۸ هست یعنی پنج شنبه موقع سفارش تایم تحویلت رو خودت انتخاب میکنی د ...

اخه دردم تایم نیس

یکی از سفارشای منو پنجشنبه هفته پیش باید میداد ک نیاورده هنوز

یکیشم امروز ک طبق مراحل پیش رویش نمیاره

من ی سفارشم مال پنجشنبه بود هنوز نیاوردهیکی هم امروز ک نمیارهبخدا دیوونم کردهشانس من افتادم تو بلک ف ...

وای منم یه سفارش از پست داشتم شانس افتاد بلک فرایدی هنوز که هنوزه نیاورده 

اخه دردم تایم نیسیکی از سفارشای منو پنجشنبه هفته پیش باید میداد ک نیاورده هنوزیکیشم امروز ک طبق مراح ...

من واقعیت تا حالا تجربه تاخیر در تحویل برام پیش نیومده سر تایم برام میاره همیشه اگر تایمش رو مطمئنی 

درست میگی زنگ بزن به پشتیبانی