2777
2789
عنوان

پسرم کلاس اولیه یکی از همکلاسی هاش حدود یکی دوماه پیش فوت کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 884 بازدید | 63 پست
ریه هاش عفونت کرده بوده برای همین فوت کرده هعییی چقدر ناراحتم 🥺

😭😭😭

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخ چه سخت ودردناک...💔نمیشه کفت کاش نیاد بچه ها روحیشون رو ازدست میدن.انگار میاد با خاطرات بچش بره ت ...

آره دقیقا پسرم گفت مامان چندبار اومده تو کلاس دست به نیمکت اونجا که پسرش می نشسته دست زده 

...
این عفونت ریه چیه جدیدا هی میگن همه؟

بیشترین آمار مرگ و میر کودکان بخاطر عفونت ریه اس

دور از جون منم دوتا بچه هام الان شدیدا مریضن سرفه و خس خس خیلی میترسم

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
یه بلاگر هم بود بچه اش مرد هفته بعد رفت ناخن ترمیم کرد

اه حرف اونارو نزن

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

خدا رحمتش کنه و به مادرش صبر بده ولی خب دو ماه پیش که فوت کرده اصلا هنوز مدرسه نرفته بوده 

بعدم مدیر اینا باید به خانوادش بگن نذاره بیاد اینجوری هم بچه ها ناراحت و اذیت میشن هم خانواده هاشون

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
بیشترین آمار مرگ و میر کودکان بخاطر عفونت ریه اسدور از جون منم دوتا بچه هام الان شدیدا مریضن سرفه و ...

اخه قبلا انقدر نبود انگار .الان خیلی بیشتر شده .

پسر منم سرفه داره چند روزه دارو میخوره ولی هنوز خوب نشده همش استرس دارم به خدا