2777
2789
باید بهش بفهمونی به حریم شخصیت احترام بذاره، اگر اتاقتون جداست، بهش بگو مجبور نکن علی رغم میل باطنیم ...

ببین میخواهم بهش بگم کشوم‌ رو به هم ریخته و من متوجه شدم که به اون کاغذ دست زده و اجازه نداشته دست بزنه به کشوی میزم ...

بعدم بهش همینا رو میگم 

ولی ببین پرو تر از این حرفاست ؛ آخرشم موضوع این پسره رو میزنه تو سرم یا سعی میکنه یه جوری تحقیرم کنه

خیلی سیاست داره ... با اینکه کوچکتره...

مامانم هم پشتش رو میگیره همیشه ...

آنقدری کارش رو خوب بلده که ممکنه مامانم رو نسبت به من حساس کنه حتی برای خرید کردن و نان گرفتن... 

اصلا نمیدونم چیکار کنم 

دعواش کنم یا مسخره ام میکنه

یا میخنده و عصبی ام میکنه و ازم بد میگه که اعتماد به نفسم رو از دست بدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۱۸

عزیزدلمممم ، هنوز اول راهی و کلی حسای متفاوت و قراره تجربه کنی.

اجازه بده یکم جدی تر صحبت کنیم،خیلی از این حسای هیجانی زودگذره، بهت قول میدم 3/4 ساله دیگ، اصلا این آقارو یادت نیاد.

به نظرم یکم رو درست و آیندت تمرکز کن و ذهنت و سمت اون آقا سوق نده.

اون دوستم که گفتم، 26 سالش بود و از سن هیجانی رفتار کردنش گذشته بود، تو زمینه درسی و کاری هم به ثبات و استقلال رسیده بود جون دلم.

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم"                   صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                                                                              🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آیینـہ میبینَم...♥️🦋🤍  
ببین میخواهم بهش بگم کشوم‌ رو به هم ریخته و من متوجه شدم که به اون کاغذ دست زده و اجازه نداشته دست ب ...

مامانت باید به خواهرت بفهمونه که به حریم شخصی آدما احترام بذاره.

در کل، خیلی روش تمرکز نکن و حساسیت نشون نده، تا متوجه بشه با کاراش نمیتونه عصبیت کنه، به نظرم خواهرت نقطه ضعفتو متوجه شده...آدما وقتی نقاط ضعفمون و میفهمن، ازش به عنوان اهرم فشار و اذیت استفاده میکنن...تو این فضارو به کسی نده.

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم"                   صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                                                                              🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آیینـہ میبینَم...♥️🦋🤍  
بابا ازش خوشم اومده آخه 🤦🏻‍♀️😂فکر میکنم پسر خوبیه ؛ آخه خیلی مودبه 😂

اوخه شاید خودش قصد بودن با کسی رو نداره انشالله هر چی خیره واست پیش بیاد و نیمه گمشده و قسمتت پیدا بشه🥰

اوخه شاید خودش قصد بودن با کسی رو نداره انشالله هر چی خیره واست پیش بیاد و نیمه گمشده و قسمتت پیدا ب ...

چرا اونم خوشش میاد 😂😂

غیرممکنه کسی منو ببینه و از من خوشش نیاد 😂🤦🏻‍♀️(اعتماد به نفسی دارمااا)

یکی دوبار دیدم یه جوری نگام می‌کرد...

داداش منم جعبه ارزوهامو دیده بود یواشکی از کمدم در میاره همه رو میخونه به مامانم میگه مامانمم فهمید انتظار داشتم کتک کاریم کنه ولی میخندیییید بعد گفت بهم نمیاین بهش فکر نکن تموم شد و رفت😂

خوب شد اون نامه های ولنتاین چصکی که نوشته بودمو ندید وگرنه باید خودمو خفه میکردم 

نه نمیشه اینجوری خیلی بد میشه باید خودش اول بیاد جلو راهی نمیدونی ؟

اره به پسر هیچوقت اعتراف نکن

طبق تجربه بعضی از پسرا از اینکه دختر بهشون اعتراف کنه خوششون نمیاد و سرد میشن حتی اگه دوستت داشته باشن 

فقط با رفتارت نشون بده دوستش داری