2777
2789
[QUOTE=361809895]باید یکی کمکت کنه چندوقت پیش با دوستام رفته بودیم بیرون،یکی از دوستام از یه پسر ...

همشون که مثل هم نیستن قشنگم.

خودم به شخص ترجیح میدم، اگ کسی و دوسش دارم،برم بهش بگم و تکلیفم با دلم مشخص شه، تا اینکه یه عمر تو حسرتش بمونم.

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم"                   صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                                                                              🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آیینـہ میبینَم...♥️🦋🤍  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=361809895]باید یکی کمکت کنه چندوقت پیش با دوستام رفته بودیم بیرون،یکی از دوستام از یه پسر ...

کاش دوستت بودم    

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم"                   صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                                                                              🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آیینـہ میبینَم...♥️🦋🤍  
[QUOTE=361809939][QUOTE=361809895]باید یکی کمکت کنه چندوقت پیش با دوستام رفته بودیم بیرون،یکی از ...

آخه همسایه ایم ...

بره به سرایدارمون بگه همه همسایه ها میفهمن ...

سرایدارمون آدم اجتماعی عه و از زیر زبان همه حرف میکشه بیرون و زندگی همه همسایه ها رو برای بقیه تعریف کرده ...

قشنگ آبرومون میره ...

بعدم میترسم پسره پرو بشه یه کم مغرور میزنه (شایدم با یکی باشه کلا دیگه شخصیتم خورد میشه)

اگه قراره کسی مغرور باشه اون منم نه اون 😂

کلا هیچ وقت نمیرم به پسر بگم من ازت خوشم میاد ...

اول اون باید از من خوشش بیاد 😂

[QUOTE=361810030][QUOTE=361809895]باید یکی کمکت کنه چندوقت پیش با دوستام رفته بودیم بیرون،یکی از ...

ای کاش ... 🥲💔

حالا بگو اگه دوستم بودی چی کار میکردی شاید تونستم یکی رو پیدا کنم اینکارو انجام بده برام 

[QUOTE=361810055][QUOTE=361809939][QUOTE=361809895]باید یکی کمکت کنه چندوقت پیش با دوستام رفته ب ...

پیچیده شد    

[QUOTE=361810110][QUOTE=361810030][QUOTE=361809895]باید یکی کمکت کنه چندوقت پیش با دوستام رفته ب ...

اول مطمئن میشدم که آقاهه تو رابطه هست یا نه، بعدش بهش میگفتم یه دختر خانومی هست که از شما خوشش اومده.  

[QUOTE=361810253][QUOTE=361810110][QUOTE=361810030][QUOTE=361809895]باید یکی کمکت کنه چندوقت پیش ...

حالا یه کم فکر کن ببین چیزی به ذهنت میرسه یا نه ؛ ببین اینکه بهش بگی یکی ازت خوشش میاد پرو میشه برو پلن B

فکر نمی‌کنم پسره با کسی باشه ؛ چون همش تو خونه است 😂

مامانش هم یه کم سختگیره ...

کلا یکی دوتا رفیق پسره داره که وقتی میاد پیشش ذوق مرگ میشه 😂

ببین انقدر تنهاست که فقط تو پارکینگه یا ماشینش رو درست میکنه یا یه شب هایی میره ده دیقه وایمیسته تو حیاط و میره خونشون 

هر جا هم میره زود برمیگرده خونه ...

قبلا زیاد تو ساختمان میدیدمش و اصلا محل بهش نمی‌دادم

حالا که ازش خوشم آمده کلا نمیبینمش ...

[QUOTE=361810587][QUOTE=361810253][QUOTE=361810110][QUOTE=361810030][QUOTE=361809895]باید یکی کمکت ک ...

فکر میکنم بهت میگم  

[QUOTE=361810587][QUOTE=361810253][QUOTE=361810110][QUOTE=361810030][QUOTE=361809895]باید یکی کمکت ک ...

باید بهش بفهمونی به حریم شخصیت احترام بذاره، اگر اتاقتون جداست، بهش بگو مجبور نکن علی رغم میل باطنیم در اتاقمو قفل کنم، در کنار اینم، باهاش سرسنگین باش و جدی تا متوجه بشه کارش درست نبوده، میتونی برای اینکه یکم متنبهش کنی، از یه دوستت که خواهر داره و خواهرش خیلیییی حریم شخصی و می فهمه و بهش احترام میذاره تو خونه صحبت کنی، بگی خیلی دوسش داری و اینا...بخاطر رقابتم که شده، خواهرت احتمالا یکم بهتر شه ولی قطعی نیس  

مامانم رو چیکار کنم ؟!ممکنه تو روم بیاره به اون چی بگم ؟من با مامانم رفیقم ولی میترسم به روم بیاره ی ...

چند سالته قشنگم؟