2777
2789
عنوان

دوتا پسر دارم وصعمونم خوب نیست دلم دختر میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 75 پست
انقد ک از عروسمون کشیدم

من کلا با زنداداشم قطع رابطه ام با داداشم مشکل خورد میخواست زندگی منو بزنه به هم که خب خدا نذاشت دستشو رو کرد

عروس شما از اینم بدتره

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کجای قرآن گفته بچه نیارید گناه داره 

یا اگه وضع مالیتون خوب نیست بچه نیارید ؟

ما چقدر به خدا اعتماد داریم؟

تازه چقدرم روایت داریم که بچه بیارید و از خدا بچه بخواین

قطعا خدا برای ما خییییر و خوبی میخواد

پس با این حساب اونا که نون ندارن بخورن خدا بهشون روزی نداده؟؟.

بعضیا پر روزیترن

بعضیا کارهایی انجام میدن که روزیشون کم میشه مثلا تنبلی، ناشکری، نا امیدی و حلال و حروم کردن و....

رژیم فایده نداره من گرفتمای وی اف هم همه زیر بار نمیرن هزینه اش زیاده

چون برای شما فایده نداشته یعنی برای بقیه هم فایده نداره؟! عجب

در ضمن شما نظرتون رو دادین منم نظرمو چرا ول کن نیستی؟! 

من کلا با زنداداشم قطع رابطه ام با داداشم مشکل خورد میخواست زندگی منو بزنه به هم که خب خدا نذاشت دست ...

دست کمی نداره برا منم. اما قطع رابطع نمیکنم تا جونش دراد چون ب هدفش میرسه. تو اینستامم نگهش داشتم دراینده ایشالا از سفرای خارجیم تکس بزارم بترررکه. چون بشددددددت حسوده

بعضیا پر روزیترنبعضیا کارهایی انجام میدن که روزیشون کم میشه مثلا تنبلی، ناشکری، نا امیدی و حلال و حر ...

یعنی به جامعه هیچ بستگی نداره؟؟ اون کارگری که از صبح تا شب کار میکنه پول یه کیلو گوشت نمیشه دستمزدش تنبلی کرده یا حلال و حروم ؟؟ کجا زندگی میکنی شما،؟؟

۴۳ اگه خونه داشته باشی اجاره ندی خرج تحصیل بچه ها نباشه خوبه

یعنی 43 رو فقط بخوری؟ واقعا گرونی هست اما نه در این حد

زندگی ایده الی که میگن تو اروپا و امریکاشم نیست مگر درصد اندکی سرمایه دار 

کجای قرآن گفته بچه نیارید گناه داره یا اگه وضع مالیتون خوب نیست بچه نیارید ؟ما چقدر به خدا اعتماد دا ...

چه ربطی به قران داره الان .اگر وضع مالی خوب نیست حماقته محضه دنیا آوردن بچه و ازدیاد نسل فقیر و بیچاره.

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
باید اگاه بشه😂

خدایی اش عروس خوبم وجود داره اگه به یه نفر محبت کنی باهاش با احترام رفتار کنی اونم متقابلا محبت می کنه و جبران می کنه اتفاقا من می گم عروس خوب از دختر برای آدم پر خیر و برکت تر هست چون راحت می تونی باهاش بیرون بری مسافرت بری ، دیگه معذب نیستی شوهرش غر بزنه یا زورش بیاد چون شوهرش پسر خودتون هست! 

الان من مادرم هر وقت شوهرم نیست میادش خونم و سر می زنه چون دیدم شوهرم زورش میاد و باد و بغ می کنه از دیدن مادرم! 

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟
پس با این حساب اونا که نون ندارن بخورن خدا بهشون روزی نداده؟؟.

شوهر من کارمنده و ی حقوق قطره چکونی داشتیم و هرمی می‌گفت بچه دار بشید روزیش میاد میگفتم مگه بچه قراره با پوشک بره کار کنه این حرفا چیه 

ولی واقعا از زمانی که حامله شدم تا روزی دخترم دنیا اومد به چشمم اینقدر تغییر توی زندگیم دیدم که به این باور رسیدم همین حالاشم بعضی وقتا یکم غذام کم باشه یا حالم خوب نباشه غذا نپخته باشم از مادر شوهرم یا نذری همسایه ها ی چیزی میاد توی خونمون که واقعا میگم بچه واقعا زندگی رو پر روزی میکنه

خدایی اش عروس خوبم وجود داره اگه به یه نفر محبت کنی باهاش با احترام رفتار کنی اونم متقابلا محبت می ک ...

نه عزیزم خوب بودن عروس مونده به ذاتش. من مامانبزرگو افتصاحه اخلاقش اما مامانم واقعا عروس خوبیه. اما عروس خودمون اخلاقش افتضاح و بی فرهنک درصورتیک مامانم اصلا مادرشوهر بازس درنمیاره واسش

یعنی 43 رو فقط بخوری؟ واقعا گرونی هست اما نه در این حدزندگی ایده الی که میگن تو اروپا و امریکاشم نیس ...

خوردن چیه ! عزیزم الان اگر من ۴۰ حقوق بگیرم ۱۵ بدم اجاره ی یه خونه کاملا معمولی.۲۵ باقی میمونه دو تا هم بچه داشته باشم هزینه تحصیلشون خیلی زیاده کلاس درسی آموزشی ورزش و...سفر و لباس و اینا ام که هیچی .ثبت نام یه قلم چی ده تومنه ماز ده تومنه کلاس زبان بدون هزینه رفت و آمد ۱۸۰۰ .باور کن چیزی برای پس انداز نمیمونه مهمونی و سفر و رستوران هم که اصلا. 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
نه عزیزم خوب بودن عروس مونده به ذاتش. من مامانبزرگو افتصاحه اخلاقش اما مامانم واقعا عروس خوبیه. اما ...

بعضی ها همون عروس خوب و خوش ذات رو هم با رفتارهای بدشون خراب می کنند ، یکیش خود من انقدر بدی و حسادت و خبرچینی و دو به هم زنی ازشون دیدم که دیگه به خاطر آرامش زندگی ام رابطه ام باهاشون محدود کردم! 

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟