2777
2789

الان من دقیقا نمیدونم مناسب چ سایزیه؟؟

ینی کسی که چهل هست با یکی که هشتاده مگ میشه ی اندازه باشن؟

صلح طلب اما جنگ بلد...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نههه رو سوتین زدههههه مناسب سایز چهل تا هشتاد😐

شاید مثل نیم تنه کشسانی داره البته اینم بگم کاپ مهمه باید ببینی (A_B_C_D_F) کدومی 

و اینکه سایز ایرانیه یا خارجی . چون معیار سایزشون فرق میکنه

شاید مثل نیم تنه کشسانی داره البته اینم بگم کاپ مهمه باید ببینی (A_B_C_D_F) کدومی و اینکه سایز ایران ...

خارجیه

زده سایز  ۴۰/۸۰ 

من از کجا بفهمم کدوم کاپم؟

صلح طلب اما جنگ بلد...

خارجیهزده سایز ۴۰/۸۰ من از کجا بفهمم کدوم کاپم؟

یعنی ۴۰ خارجی ۸۰ ایرانی🥲😂

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
خارجیهزده سایز ۴۰/۸۰ من از کجا بفهمم کدوم کاپم؟

تا الان چطوری سوتین میخریدی ؟! 

باید نوع کاپت رو قاعدتاً بدونی ! 

ولیکن برای اطمینانت اگر خریدت آنلاینه هر سایتی یه جدول سایز مختص همون محصول می‌زاره طبق اون دور سینه (برجستگی سینه ) و زیر سینه رو اندازه بگیر با اندازه های جدول مقایسه کن 

40 میشه سایزت ببین سایز لباسات چنده همونو بگیر مثلا اگ مانتو 38 میگیزی باید 38 باشه

کی گفته 

من مانتو ۳۹ میگیرم

اما همیشه سایزم ۸۰ بعضی وفتا ۸۵😐

صلح طلب اما جنگ بلد...

تا الان چطوری سوتین میخریدی ؟! باید نوع کاپت رو قاعدتاً بدونی ! ولیکن برای اطمینانت اگر خریدت آنلاین ...

مامانم میخرید

رفتم خودم بگیرم نمیدونستم اما ساسز سوتینام همه ۸۰ هس

صلح طلب اما جنگ بلد...

مامانم میخریدرفتم خودم بگیرم نمیدونستم اما ساسز سوتینام همه ۸۰ هس

ببین یه اندازه دور کمر داریم یه اندازه کاپ سینه ، ایرانی ها فقط اندازه دور کمر دارن ، خارجی های اندازه کاپ رو هم داره 

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟