2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته بخدا ولی اصلا حال دلم خوب نیست بعضی شوهرا رو میبینم چفدر پایه چقدر خوش اخلاق واقعا غصه م میشه

باشه عزیزم من که گفتم به من نگاه کن آرزوی همه چیز تو دلم محر و محبت که جای خودش  که اونم نداره عصبی و نفهم خسیس و کلا مثل آدمهای غار نشینه همه چیش حالا ببین که چه شوهر هایی بقیه که یکیش خودمم دارم کاش بهم پول درست و حسابی میداد من دیگه غم هیچی رو نمیخوریم من حتی از بیرون رفتن هم لذت نمیبرم چون پولی برای خرید ندارم💔

باشه عزیزم من که گفتم به من نگاه کن آرزوی همه چیز تو دلم محر و محبت که جای خودش که اونم نداره عصبی ...

فدات بشم ایشالله وضعیت برای جفتمون بهتر بشه من فقط فعلا دلیل زندگیم نوزاد ۴ ماهمه🥲

ببین مثلا فک کن همیشه میاد خونه غذا هست چایی اماده خونه مرتبع خودم مرتب حموم رفته تر تمیز ولی همیشه ...

تقصیر خودته.همون جور ک با بچت رفتار میکنی با شوهرت رفتار نکن

من با توجه به شغلم ک گاهی 25روز بیرون از خونه هستم

ماشین میشورم.داخلش رو جارو و دستمال میکشم.غذا میپزم.لباس میشورم.با اب سرد حمام میکنم 

میدونی چرا جون مجبورم

چون با خانمم جدا شدم و دخترم پیش مادرمه وقتی میرم خونه هم پدرم و هم مادر همه کار میکنم

اقا هستم . راننده پروفایلم
فدات بشم ایشالله وضعیت برای جفتمون بهتر بشه من فقط فعلا دلیل زندگیم نوزاد ۴ ماهمه🥲

قربونت عزیز دلم ؛ انشالله خوب میکنی دلتو خوش کن به نوزادت منم بخاطر بچه هام موندم فقط چون میدونم تمام امیدشون به منه خدا انشالله زندگی هر دومون رو شیرین کنه

بنظرتون این درسته که میگن مردا اول طلاق همش حس انتقام دارن ولی چند وقت بعد طلاق دلتنگ میشن

بستگی داره ک زن چجوری باشه

من خودم دلتنگ زنم نمیشم اصلا چون بد بلایی سرم اورد

من رفیقم خودش زنشو طلاق داد الان خیلی دلش براش تنگه

با حرفت موافقم

اقا هستم . راننده پروفایلم
اره یه نوزاد ۴ ماهه

زحمات بزرگ کردن بچه ، شب بیداری ها، و اینکه دیگه مثل سابق وقت نمیکنی به خودت برسی، خستگی و تنهایی ، همه و همه دست به دست هم میده که یه زن حساس و زودرنج بشه، آبجی جان زندگی پیچیده تر و سخت تر از این چیزهایی هس که گفتی و ازش ناراحتی، یه مادر باید محکم باشه بخاطر بچه ت هم شده با مشکلاتت مبارزه کن براش راه حل پیدا کن ، میدونم سخته خودم هم تجربه شون کردم ولی باید مقاوم باشی بیشتر بخلطر بچه ت میگم، الان ۴ ماهشه بذار ۴ سالش بشه مشکلات بزرگ کردنش هم ۴برابر میشه پس کنار شوهرت بمون با خوب و بدش بساز هیچ مردی کامل نیس، میدونم همسرت وقتی خوبه از خودش خوبتر وجود نداره وقتی هم بد هس از خودش بدتر وجود نداره، پس تحمل کن بدی هاش رو، اونم یه روز سرش به سنگ میخوره و باهات راه میاد، ازش توقع عشق نداشته باش به خودت و بچه ت عشق ورزی کن البته کم محلی به شوهرت باعث سردی بینتون میشه که این برای جفتتون آزار دهنده هس ، به خوبی هاش و اینکه چه کارهایی برات کرده که همه زن ها آرزوش رو دارن فکر کن نذار به سمت جدایی و طلاق بری که آخر خطه هم برای خودت هم بچه ت، وقتایی که ازش سرد و دلگیر هستی خودت رو سرگرم کن بهش فکر نکن نذار افسرده بشی مردها از زن افسرده متنفر هستن هرچند که خبر ندارن عامل این افسردگی خودشون هستن.   

سرم همیشه بالاست، چون بالای سرم خداست