2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همه کار منظورم اینه تو زندگی و خورد و خوراک و مساعل مالی دغدغع ندارم ولی از لحاظ عاطفی چرا خیلی

میدونه عزیزم اینی که توشی آرزوی منه من از لحاظ مالی به هیچ عنوان امنیت ندارم ماهی به زور ۵۰۰ تومن میده برای خرید های ضروری خودم که اون هم نمیرسه خوردو خوراک هم که افتضاح نگم برات پس خداراشکر کن وهمین ببین

الان همش از خودم میپرسم چرا من فقط باید همه کار کنم و ب چشمش نیاد پس نمیکنم ک بفهمه معنی خوب بودن و ...

من در جریان زندگی شما نیستم نمیدونم حق باکیه.اما اینو میدونن زیاد این مسایل رو پیچیده نکنین.منظورت از همه کار چیه

اقا هستم . راننده پروفایلم
تو مثل خودش رفتار کن ببین خوب میشه.

الان ی هفته ای هست ک مثل خودشم اصلا هم دیگ حرف خاصی باهاش نمیرنم حرف میزدم میگفت چقدر حرف میرنی الان کاری میکنم خودش بیاد بگه غلط کردم

میدونه عزیزم اینی که توشی آرزوی منه من از لحاظ مالی به هیچ عنوان امنیت ندارم ماهی به زور ۵۰۰ تومن می ...

درسته بخدا ولی اصلا حال دلم خوب نیست بعضی شوهرا رو میبینم چفدر پایه چقدر خوش اخلاق واقعا غصه م میشه

الان ی هفته ای هست ک مثل خودشم اصلا هم دیگ حرف خاصی باهاش نمیرنم حرف میزدم میگفت چقدر حرف میرنی الان ...

آفرین درستش همینه منم مثل خودش رفتار میکنم خودش میفهمه میاد معذرت خواهی میکنه 

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍
من در جریان زندگی شما نیستم نمیدونم حق باکیه.اما اینو میدونن زیاد این مسایل رو پیچیده نکنین.منظورت ا ...

ببین مثلا فک کن همیشه میاد خونه غذا هست چایی اماده خونه مرتبع خودم مرتب حموم رفته تر تمیز ولی همیشه انتقاد میکنه ک چایی ک هیچ وقت نیست یا بچه نگه میدارم میگ مگع چیکار کردی برم بیرون بیام خونه همیشه اخمش رو هواس ب خانوادت خودش بیشتر اهمیت میده 

2810