2777
2789
عنوان

دی جی کالا پولمو خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به دی جی پی هم زنگ زدم، میگه تا دی جی کالا واریز نکنه ما نمیریزیم

دی جی پی ربطی نداره زنگ بزن دی جی کالا

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده

من دارو خریدم چند روز شد نفرستادن.زنگ زدم چنان فریادی زدم که خودمم تعجب کردم از کارم.گفتم فقط دارو میخوام پولمو نمیخوام.روز بعدش فرستادن.

چون دارو گرون شده بود داروخانه نمی‌خواست بفرسته

خدایا عاقبت همونو به‌خیر کن
لغو کرده باشه که پولتو برمیگردوندچرا نزدهبرای من پیش نیومده دیج ی کالا خوب بود که

خودشون کالا رو نفرستادن، میگن لغو فاکتور شده

الان چند روزه بهشون زنگ میزنم 

کدوم گزینه هست عزیز؟

دقیق یادم نیست باید بگردی ولی من خیلییییی از دی   جی خرید کردم تاحالا 

پول کسیو نمیخورن پیگیری کنی برمیگردونن

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
خودشون کالا رو نفرستادن، میگن لغو فاکتور شدهالان چند روزه بهشون زنگ میزنم

برو حساب کاربری کیف پول رو چک کن

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده

شماره کارت ثبت کردی برای برگشت پولت ؟

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
سلامـ. دی جی کالا سایت معتبریه. ببین روش برگردوندن پولتون چجوریه

27 آبان سفارش دادم، قرار بود ۲آذر خریدم برسه، بعد دیدم زد لغو سفارش. الآنم میگن لغو فاکتور شده. دارن اذیت میکنن

حتما بزن

تو خود تنظیماتش هم شماره کارتتو دوباره بنویس بعد باز زنگ بزن

برا من شده اینجوری چند بار ولی یا اون لحظه زدن یا نهایتش دو روزه زدن

من دو سری ناراضی بودم دیگه ازشون خرید نمیکنم ، یه سری بسته بندی بد بود مواد کلا ریخته بود به همه چیز و قوطی پاره شده بود

یه سری هم اومده بود شهرمون نمیاوردن و میزد که خونه نیستم، در صورتی که بودم ، دیگه خرید نمیکنم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1
27 آبان سفارش دادم، قرار بود ۲آذر خریدم برسه، بعد دیدم زد لغو سفارش. الآنم میگن لغو فاکتور شده. دارن ...

پس خیلی نگذشته که میزنن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1