2777
2789
عنوان

دی جی کالا پولمو خورد

640 بازدید | 48 پست

دوستان چهار میلیون و پانصد تومان خرید اینترنتی کردم، دی جی کالا لغو خرید زد، الان نزدیک ده روز هست 

کالایی رو که خریدم هیچ، پولمو بهم برنمیگردونه، می‌دونید چجوری میتونم پیگیری کنم؟

زنگ بزن پشتیبانی 

شمارشو سرچ کن تو اینترنت هست 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو خود اپ دی  جی کالا پیگیری کن برمیگردونن 

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

یه بار هم برای ما بسته فرستاد دستمون نرسید هر چی پیگیری کردیم گفتن دیر زنگ زدین درصورتی  که همون اول تماس گرفتیم ولی جواب درست حسابی ندادن 

کلا دیگه بیخیال بسته و پولش شدن و ما هم دیگه پیگیری نکردیم 

وزن ۷۴ وزن هدف اول ۷۰ هدف دوم ۶۷ هدف سوم ۶۴اسم کاربریم یه گیاه داروییه
من ۸ساله دارم خرید میکنم یعنی چی پولمو خورد؟همچین کاری نمیکنن هیچوقتشمام باید بری تو پروفایلت شماره ...

من خیلی بیشتره 

ببین استارتر وقتی لغو میکنن پول میره توی کیف پول 

زنگ بزن پشتیبانی بگو میخوام برداشت کنم 

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده