2777
2789

ما داریم خونه می‌سازیم خیلیم شوهرم بده کاره بعد خانواده من هزاران بار جلو شوهرم گفتن فلان زمینو ما دادیم ب زنت میفروشیم برای خرج خونتون میدیدمتون هزاران بار و قیمت اصلیش هم ب شوهرم گفتن اومدن نصف پولشو دادن ماهم دادیم بدهکار نصفش موند حالا دیروز داداشم گف پدرمادرم رفتن پول بقیشو از اون طرف گرفتن خودشون خرج کردن بدهکار بودم بدون اینکه بمن بگن حتی درسته زمین خودشون بوده اما ارث من بوده و هزاربار جلو شوهرم گفتن فلانی انقد خرید حالا من بشوهرم چی بگم واقعا همه به فکر خودشون هستن میدونستم حتی بمن بگن منکه کارشون نداشتم

اما مسئله من چیز دیگریست من محکوم به تحمل رنجی شدم که حقم نبود... .خدای مهربونم خودت میدونی چی می‌خوام ازت خودت برام درستش کن که مهربونم خدای من..دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم❤🌻

کارشون بچگونه بوده خودشون رو از چشم انداختن 

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

هر چند کارشون خیلی بد بود ولی ارث که جلو جلو نمیشه.دور از جون وقتی یکی زندس که نمیگن ارث.لطف بوده. به همسرت بگو خودمون کم کم وام میگیریم کاملش میکنیم. اصلا وظیفه ای خانوادت نداشتن هر چه بوده لطف بوده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کارشون بچگونه بوده خودشون رو از چشم انداختن

اره بخدا انقد ناراحت شدم خیلی خیلی گفتم اونا ک‌ وضعیت مارو می‌دیدن درسته خودشونو بدهکار بودم اما حداقل می‌تونستن بمن بگن میتونستن نصف اون پولو بدن ما بقیشو بدهکاریشونو بدن حالام دیگه ندارن بما بدن

اما مسئله من چیز دیگریست من محکوم به تحمل رنجی شدم که حقم نبود... .خدای مهربونم خودت میدونی چی می‌خوام ازت خودت برام درستش کن که مهربونم خدای من..دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم❤🌻
هر چند کارشون خیلی بد بود ولی ارث که جلو جلو نمیشه.دور از جون وقتی یکی زندس که نمیگن ارث.لطف بوده. ب ...

باش درست میگی نخیر اینجوریام نیست پدرم بارها بارها گفته من اینو جلو جلو میدم بهت شوهر خودمم زمین ارثش رو فروخت برای ساخت خونه ....شما فک کنم از اونایی هستی ک میگی پدر مادر هرکار دلشون میخواد بکنن صرفا چون پدر مادرن

اره بخدا انقد ناراحت شدم خیلی خیلی گفتم اونا ک‌ وضعیت مارو می‌دیدن درسته خودشونو بدهکار بودم اما حدا ...

حق داری ناراحت بشی ...کاش از اول نمی‌گفتند پیش شوهرت ... 

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
باش درست میگی نخیر اینجوریام نیست پدرم بارها بارها گفته من اینو جلو جلو میدم بهت شوهر خودمم زمین ارث ...

نه عزیز دلم .منم گفتم کارشون بد بوده چونقولشو بهتون دادن. شما برو دادگاه یا پیش هر کی دوست داری بگو پدر و مادرم زندن ارث منونمیدن ببین چی میشنوی. فقط در یک صورت حق داری اونم اینه که اون زمینو با پول خودت خریده باشی. 

نه عزیز دلم .منم گفتم کارشون بد بوده چونقولشو بهتون دادن. شما برو دادگاه یا پیش هر کی دوست داری بگو ...

عزیزم الان بحث استارتر اینه ارث بوده یا نبوده؟؟؟؟؟ میگه جلو شوهرم گفتن اصلا پول انقده بعد نصفشو دادن جواب شوهرش چی بده

عزیزم الان بحث استارتر اینه ارث بوده یا نبوده؟؟؟؟؟ میگه جلو شوهرم گفتن اصلا پول انقده بعد نصفشو دادن ...

خب میگه خودشونم گرفتار شدن دادن بدهی.از عمد که اینکارو نکردن. اگه رفته بودن چیزی باهاش خریده بودن ی چیزی. 

خب میگه خودشونم گرفتار شدن دادن بدهی.از عمد که اینکارو نکردن. اگه رفته بودن چیزی باهاش خریده بودن ی ...

چرا اتفاقا خودشون محصول کشاورزی داشتن فروختن ی مقدارش تو خونه نگهداشتن می‌تونستن اونو بفروشن 

من ناراحت از اینم که اصلا منو شوهرمو آدم حساب نمیکنن بخدا هرساله عید که میشه شوهرم کارگر قنادی هست کلی شیرینی میبرن هیچوقتم پولشو نمیدن ب رو خودشونو نمیارن خیلی دلم گرفته 

شما باید با خانوادت صحبت کنی بگی چون جلو همسرم گفتین حالا برنامتون چیه کی میتونین بهم برگردونین تا م ...

من نمی‌خوام مستقیم بگم چون داداشم بهم گفت نگو من بهت گفتم اگر بگم میرن یا اون جنگ بپا می‌کنن ک‌چرا گفتی می‌خوام بگم بقیه پول زمین چیشد 

حق داری ناراحت بشی ...کاش از اول نمی‌گفتند پیش شوهرت ...

اره منم ناراحت از اینم چرا اینجوری میکنن بخدا انگار بچه هستن اومدمن دقیق گفتن چقدر میشه شوهرم و من روش حساب کردیم شوهرم کلی بدهی داره 

2810