2777
2789

داشت میرفت سرکار گفتم یه چیزع خوب گوسفند بود تو زندگی میتونستیم بخوریم گفت ارع الان مگه گوش رو بتونیم بخوریم 😳😳😳یعنی از گوسفند گو اولش رو میتونیم بخوریم دیدم حق میگه واقعا 🤣🤣🤣🤣🤣🤌🤌🤌🤷🤷🤷🤷 تاابد حق 🤌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هعی هعی خدا رحم کمه به معده هامون چی قرارع بکشن از این به بعد 😳😳

سر مرغ ها سلامت😁

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده

وای من هم همه ش درگیرم این ماه گوشت گوسفند بگیرم یا نه گفتم فقط ۲ کیلو چرخ کرده بگیرم و به جای گوشت ران بوقلمون بگیرم خیلی سخت شده زندگی.به خدا اصلا نمیتونیم پس انداز کنیم من شوهرم مهندسه و مدیر هست واقعا ده روز آخر ماه مثل کارگرهای نیشکر هفت تپه ایم که همه ش میریزن و برای معیشت اعتصاب میکنن😐😕

مگه مرغا حالا مرغ هستن خدا دونه چی هستن همش هورمونی و بی خاصیت ، باور کن ما همونم نمیتونیم الان چند ...

ما کلا گوشت خور نیستیم 

بچه هام گوسفند اصلا نمیخورن 

مرغ هم ناز دارن

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده