2777
2789
ب یه نفرگفتم بچه شیرمیدم نمیتونم غذامو کم کنم چاق شدم گفت برنج و نون وحذف کن موقع غذافقط باگوشت خودت ...

میخواستی بگی مفرح بی درد تویی عزیزم بقیه ادای شما رو در میارن ،ما صد گرم مرغ میزاریم لای برنج چهار نفری  میخوریم 🤣🤣🤣

ما کلا گوشت خور نیستیم بچه هام گوسفند اصلا نمیخورن مرغ هم ناز دارن

اینجوری که بده بچه ها بدنشون ضعیف میشه حداقل با آب گوشت براشون غذا بپز.

میگم راستی پس چی میخورین؟یعنی بچه هات گوجه و بادمجون و آش و اینا دوست دارن؟

من پسرم لب به غذاهای گیاهی مثل گوجه کدو بادمجون نمیزنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میخواستی بگی مفرح بی درد تویی عزیزم بقیه ادای شما رو در میارن ،ما صد گرم مرغ میزاریم لای برنج چهار ن ...

همینو بگو

والا منم یه خواهرشوهر دارم شوهرش خیلی پولداره هر بسته گوشتش اندازه ۴ بسته گوشت ماست.ماهی چهار پنج کیلو پسته و بادوم و...میریزن تو شکمشون از میوه وبقیه چیزا که دیگه نگم برات مثل اژدها میبلعن هر وقت هم میبیندمون یه عالمه تز میده که زن باید به خورد و خوراکش برسه.والا فکر کرده ماهم مثل خودش سر گنج نشستیم😐😐

اینجوری که بده بچه ها بدنشون ضعیف میشه حداقل با آب گوشت براشون غذا بپز.میگم راستی پس چی میخورین؟یعنی ...

کم و بیش میپزم اما فقط آبش رو میخورن 

چیزایی مثل آب گوشت اصلا 

گاهی چی بشه کباب بخورن 

حبوبات جایگزین خوبیه

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
کم و بیش میپزم اما فقط آبش رو میخورن چیزایی مثل آب گوشت اصلا گاهی چی بشه کباب بخورن حبوبات جایگزین خ ...

آهان خب اینجوری خوبه

ما مصرف گوشت و مرغمون خیلی بالاست ولی واقعا باید تجدید نظر کنم اینجوری نمیشه زندگی کرد دیگه.