2777
2789
من بعد از اینکه رفتم دانشگاه فهمیدم بقیه تو ماکارونی و لوبیاپلو گوشت میزنن تازه بعدشم فهمیدم فقط ما ...

دقیقا کتلت و کوکو رو ما با نون میخوریم

الان همکارهام بعضی ها با برنج میارن

لعنت به ذات و وجودت افغانی....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من این ماه حقوق دادن رفتم خرید ماهیانه کنم گوشت گوسفندی و ک خط زدم رفتم سراغ مرغ دیدم اونم نمیتونم ب ...

منم با وجودی که خودمو همسرم شاغلیم مصرف گوشت خورشتی ابگوتی رو برای خودم و همسرم به حداقل رسونده بودم فقط برای دخترم ماهیچه میگرفتم برای ابگوشت که دو بار در هفته درست میکنم ....و لی مرغ و چرخ کرده همه مون مصرف داریم ....دیروز اسمون سوراخ شد اداره برای بار اول به پرسنل گوشت ۵ کیلو رون گوساله داد با ۶ کیلو مرغ

لعنت به ذات و وجودت افغانی....
من ک هر روز نیم کیلو گوشت راسته گوسفند کباب میکنم میخورم 😎😎مثلا الکیا مث اونایی ک هر تایپیک میزنی ...

ب یه نفرگفتم بچه شیرمیدم نمیتونم غذامو کم کنم چاق شدم 

گفت برنج و نون وحذف کن موقع غذافقط باگوشت خودتوسیرکن

قیافه منی 😮‍💨ک اصلا گوشت گوسفندی نمیتونم بخرم

چ برسه ب اینکه این همه بذارم

ما قبلا همیشه گوسفند زنده میگرفتیم از عشایر یا از روستا .‌ تو حیاط مون سر میبردید شوهزم بعد همیشه یه ...

خوب بگیریداماتقسیم نکنید ماهمیشه می‌خریم امافقط برامادرهمسرم میفرستم یه ران دگه به بقیه نمیدم چون بخوام به خواهربرادرا بدم  بایدچندتاگوسفندبخرم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید