2777
2789
عنوان

سرکار چی میپوشید

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 42 پست

منم هر روز ی دست کلا با اون لباس منو می‌شناسن 

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 
من بخشی از درآمدم صرف خونوادم میشه

منم متاهلم اوضاع کار همسرم خوب نیست کمک خرج خونه ام گاهی پولی هم برام نمیمونه ولی مثلا یکماه میگم من پولم لازم دارم میخوام فلان کار کنم روش حساب نکن یا کمتر پول میذارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه کلیپ دیدم دکتره داش مقایسه میکردگف این فله ای ها رو ببینید.گوله میمونه اما ۸تومنی ها تو نوک انگشت ...

چه بدونم چیزی که من دیدم و خیلیا الان دارن بدون مشکل استفاده میکنن اصلا جایی نرفتم که چنین قیمتی بهم بدن،یکی از همکارام که خودش میره ژل میخره میده تزریق میکنن ،منم الان ۳ ساله تو فکرشم ولی اینماه حتما میزنم

من سه تا فرم‌اداری دارم همینارو میپوشم منم کار زیادی رو‌صورتم نکردم شعبه ما کلا پنج تا خانوم داره که من کوچیکترینم و اونا همه ساده و محجبه و … براهمین من یه کرم بزنم انگار خیلی تو چشمه 

منم متاهلم اوضاع کار همسرم خوب نیست کمک خرج خونه ام گاهی پولی هم برام نمیمونه ولی مثلا یکماه میگم من ...

چه عجب یکی مث من پیدا شد که دستش از حقوق خودشم کوتاهه اینجا خیلی از خانمای شاغل میگن ما نه تنها حقوقمون رو نمیدیم تازه پول تو جیبیم میگیریم با این کامنتا حس بدی نسبت به خودم میگیرم که چرا پس من اینطوری نیستم 

من برای خودم رو میگم اونا مجردند من متاهل ،من پنج برابر اونا درآمد دارم اما واقعا نمیرسه

خوب چرا خودتو با بقیه مقایسه میکنی  و البته این موضوع ک داری کار میکنی یه مقداری از پولو باید واسه خودت برداری یک تا دو تومن  نمیگم خرجش کن ولی برای خودت بزار تو ی حساب تو رندگیا ماهی صد ملیونم بیاد خرج میشه اما اگه همون اول ی مقدار برا خودت برداری باقی مونده رو به اندازه خرج میکنید 

بعدم بنظر من دو دست مانتو شلوار شیک اداری برای محیط کار کافی باشه ادم ک نمیخاد خودشو تو چشم بقیه کنه اخه 

راجب عملم خوب اگه نیازه انجام بده چ اشکالی داره زیاده رویش بده من ی بینی عمل کردم کل قیافم تغیر کرده الان پنج ساله همه میگن به لبت ژل بزن اما من دوست ندارم همه اینا ی چیز شخصیه

چه عجب یکی مث من پیدا شد که دستش از حقوق خودشم کوتاهه اینجا خیلی از خانمای شاغل میگن ما نه تنها حقوق ...

اونا یا زورشون زیاذه یا وضع مالی شوهراشون واقعا خوبه خوب همه ک مثل هم نیستن

چه عجب یکی مث من پیدا شد که دستش از حقوق خودشم کوتاهه اینجا خیلی از خانمای شاغل میگن ما نه تنها حقوق ...

نه عشقم خیلیا هم مثل من و شما هستن،زندگی سخت شده قرار نیست فشار فقط رو همسرامون باشه

نه عشقم خیلیا هم مثل من و شما هستن،زندگی سخت شده قرار نیست فشار فقط رو همسرامون باشه

اره بعضی وقتا تصور میکنم زندگیشون چجوریه مثلا حقوقم بیاد به حسابم یه مبلغیم شوهرم بزنه بعد من چیکار باهاش بکنم اول 😁