2777
2789
عنوان

بچه ها شما میزارین شوهرتون بره مسافرت مجردی

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 87 پست
اره منم همینه منظورمیبار بره دیگه عادیه.الان روز شهادت امام رضا یدفه گزاشتم بره با دوستش الان هرسال ...

در این وضعیت نه نذار بره... بگو اگه رفتی منم با دوستم میرم مسافرت

البته مردا هرکار بخوان میکنن، میفته رو دنده لج یه وقت نمیذاره تو با پدرومادرتم جایی بری

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
ااتفاقا اگه با رویه خوش بزاره بره دیگه سوار گردنش میشه میخواد زرت و زرت بره مجردی

دقیقا شوهر من همینجوره

چون هفته پیش گفت میخام برم قم گفتم برو یروزه.الان برنامه شمال چند روزه چید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر این مردا بی جنبه ان.حالا اگه زنا برن بزرگترین خلافشون میشه بلند خندیدن

اگه بدونی تک پسر خانواده بود چه پسر خوش تیپ و سر زبون دار و زرنگی بود ، نابود شد ، می گفت الان صبح تا شب گوشه اتاق خوابه! 

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟
در این وضعیت نه نذار بره... بگو اگه رفتی منم با دوستم میرم مسافرتالبته مردا هرکار بخوان میکنن، میفته ...

افتاده دیکه.الان من مهمون دارم نوبت منه دورانه.میگه کنسل کن توام با پدرتم حق نداری دیگه جایی بره فقط بشین تو خونه

اخه اگ‌دوستاش مجردباشن ازون ج ن ده هاببرن خوشوهرایشونم اونجاست اونوق چی ...کلا گشتن‌بامجردااونم پسرم ...

بنظرت تو شهر خودش نمیتونه همچین کاری کنه؟؟؟ بحث من اعتماده 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

مردا همینن چندتا رفیق دور هم که باشن باهم برنامه میچینن یکیشون هم بگه من نمیتونم بیام بهش میگن زن ذلیل، کوچیکش میکنن. اینجوری میخان نشون بدن که اختیار همه چیو دارن. بعدم اکثرا بی جنبه ان شمال مساوی هست با عرق و قلیون و سیگار و دود و زهرمار.

یه بار هم که برن زیر دهنشون مزه میده دوباره برنامه میریزن میرن. من باشم اصلا نمیزارم

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
ااتفاقا اگه با رویه خوش بزاره بره دیگه سوار گردنش میشه میخواد زرت و زرت بره مجردی

حتما باید کوفت کنی به طرف؟اونم کسی که ۸ساله نرفته ولی به خانمش اجازه رفتن داده....چرا واقعا باید از دماغش دراورد،اگه مردی هم اینطوری کنه خوبه؟همینجا مدافع حقوق زن نیشدید که جرا نباید بتونی یه سفر بری

دقیقاما بیچاره آییممجردی که پدر نمیزاشتالانم این شورای زورگومنم دلم میخاد برم با دوستام ولی میگم زند ...

هی واقعا من که فقط تو فیلما دیدم چقدر زنا راحت چمدون میبندن میرن سفر

منم مجردی نگهبان داشتم اجازه نداشتم دوتا کوچه اونورتر برم

بعد ازدواج هم که شوهرا نمیزارن 

کلا زنا انگار اومدن اسیر باشن

نه شوهر ندارم ولی طبیعیتا با آدمی ازدواج میکنم که بذاره برم و سر این محدودیت ها زندگیمو جهنم نمیکنم ...

خب پس عزیزببخشیدا ولی نمیتونه نظز بدی.چون منم دقیقا مثل تو از همین حرفای قشنگ میزدم

تا ازدواج نکنی و نری تو زندگی و این مردار و نشناسی حرف زدن راحته

اصلا این بحثا نیست اعتماد دارم ازین نظرا مطمئنمبحث اینه بدون مشورت بت من تصمیم گیری کردهبدون اینکه ا ...

بچه نیس ک بخاد اجازه بگیره ی قرار گذاشتن و اوکیشو داده نتونسته بگه ببخشید وایسین اول برم اجازه بگیرم بعد جواب بله یا خیر میدم 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
دقیقاما بیچاره آییممجردی که پدر نمیزاشتالانم این شورای زورگومنم دلم میخاد برم با دوستام ولی میگم زند ...

مال من ک اصانمیزارع دوست داشته باشم بااون‌قدیمیامجردیم قطع رابطع ولی خودش نه میریم شهرستان بادوستاش ولههه تابرگردیم  سرکارم ک نمیزاره برم اسیرشدپ