2777
2789
عریزم میگم دوستم ترم یک از یکی از بچه ها کلاس خوشش میاد بنظر شما اگه بره ترم های بالاتر ممکنه نظرش ع ...

مگه بری ترم بالاتر هم کلاسیات تغییر میکنن؟ 

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هنوز یه مامان کوچولوی بی سواد 😭همسرم کارشناس رادیولوژی دعا کنید منم اتاق عمل قبول شم 😔💟 دلم نمیخواد بچم مامانش بی سواد باشه 😭 از زخم زبون و تیکه های بقیه که تو هیچی نیستی و با همسرم مقایسه میشم خستم 💔 کاش آدما مهربون بودن تو زندگی بقیه دخالت نمیکردن 💔 میشه دعا کنید به آرزوم برسم 🍀🌺 3 ماهه دیگه یه فسقلی به دنیا میاد 😍😍 خانوادمون 3 نفره میشه 😘دلم نمیخواد مامانش بی سواد باشه😍 مامان بابا عاشقشن 🌸💖 بابایی میمیره براش مامانی قربونش میره 😘 خدایا مراقب بچم و همسرم و خودم باش 🍀🌛 مراقب زندگیمون باش 🍂🧡 میرسم چند ماه دیگه به هدفم 💟🍁 🍀

همه چیز بستکی به خودت و انتخابت داره واقعا

تو این سن ادم جوگیره یکم پس باید عاقلانه ازدواج کرد نه عاشقانه و از روی عشق و عاشقی

به خودتم ربط داره من خودم این سن اژدواج نکردم از شما یکم دیرتر ازدواج کردم ولی بستگی به اخلاقت و رفتارت داره

نه اینکه کیک پزی و شیرینی پزی و اشپزی بلد باشیااا اینا همش با تمام فوت وفن تو اینستا هست دوبار خراب کنی سومین بار حرفه ای میشی پختگی دختر به اینا نیست

باید ببینی عقلت چقدر پختست ببینی سواد رابطه رو داری تحمل فشار زندگی رو داری تحمل زندگی مشترک رو داری و... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عریزم میگم دوستم ترم یک از یکی از بچه ها کلاس خوشش میاد بنظر شما اگه بره ترم های بالاتر ممکنه نظرش ع ...

ترم یک کی آشنا میشه آخه با کسی

پشیمون که هزار درصد بله میشه 

ولی کلا از ترمهای پایین به فکر رابطه نباشید درس بخونید

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

بله شما اکیپ دانشجویی تجربه کردی؟سفر دانشحویی؟دیدن آدمهای مختلف دیدن دنیا از دریچه حدید شما موفقیت ش ...

البته دلیل زود بودنش‌ این نیست که اینا رو تجربه نکرده 

دلیلش ناپختگی و تجربه کمه 

وگرنه من خودم تا ۵۰سالگی هم مجرد میموندم چیزایی که تو متاهلی تجربه کردم و جاهایی که رفتم رو نمی‌رفتم،سفرهایی که همسرم اجازه می‌داد برم رو بابام اجازه نمیداد 😅پس به خوش گذشتن نیست چون اگه طرفت خوب باشه بهترین تجربه هات با اونه 

تکه‌هایی از یک درونگرا:«ترجیح می‌دم به جای حرف زدن، فکر کنم. خونه مکان مورد علاقمه. تعداد دوستای صمیمیم، انگشت شمارن. توی نوشتن بهتر از حرف زدنم. شبا برخلاف بقیه بیدار می‌مونم، از تاریکی و تنهایی لذت می‌برم. بلدم خوب گوش کنم. آهنگ و پادکست گوش می‌کنم. توی اینترنت باحال‌تر به نظر می‌رسم. آدمایی که زیاد توضیح می‌دن طولی نمی‌کشه که خسته‌م می‌کنن. بیشتر خرید رو آنلاین انجام می‌دم. توی تاکسی ترجیح می‌دم، آهنگ و پادکست گوش کنم. اولین کراشم روی یک شخصیت خیالی بود.»🌱💛
همه چیز بستکی به خودت و انتخابت داره واقعاتو این سن ادم جوگیره یکم پس باید عاقلانه ازدواج کرد نه عاش ...

اتفاقا زن داداش من علاوه بر مربی شیرینی پزی و آشپزی سطح شعور و درک و احترامشم خیلی بالاس ،، با هفده ساله هایی که میشینن مادرشون سفره بندازه جلوشون زمین تا آسمون فرقشه

البته دلیل زود بودنش‌ این نیست که اینا رو تجربه نکرده دلیلش ناپختگی و تجربه کمه وگرنه من خودم تا ۵۰س ...

من حرفی از خوش گذشتن نزدم من دنیا دیده شدن رو گفتم . 

ذهن یه آدم متاهل با مجرد خیلی فرق می‌کنه 

اینکه بی تجربه هست رو نمیشه نظر داد راجبش آدمها متفاوتن

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

حرفایی که زدم قایل انکار نیست . نگفتم نمیشه تجربه کرد چیزایی که گفتم رم تو ۵۰ سالگی با ده تا نوه هم ...

بستگی داره خب بازم... من همه اینارو سالم تجربه کردم اتفاقا نسبت به باقی همکلاسیام دغدغه ذهنی و..  کمتر داشتم ولی اگه پی شیطونی و..  اینا باشی اره واقعا متاهلی حال نمیده 

من نمیگم زوده و نمیگم سن خوبیه 

ولی بستگی به طرف مقابل داره 

من آدم دیدم تو ۱۶سالگی خیلی خیلی به پختگی رسیده و اطرافیانش هم اینو میدونن

آدم ۴۰ساله دیدم که عین بچهای ۱۴ساله رفتار کنه!

پس به خودت بستگی داره

تکه‌هایی از یک درونگرا:«ترجیح می‌دم به جای حرف زدن، فکر کنم. خونه مکان مورد علاقمه. تعداد دوستای صمیمیم، انگشت شمارن. توی نوشتن بهتر از حرف زدنم. شبا برخلاف بقیه بیدار می‌مونم، از تاریکی و تنهایی لذت می‌برم. بلدم خوب گوش کنم. آهنگ و پادکست گوش می‌کنم. توی اینترنت باحال‌تر به نظر می‌رسم. آدمایی که زیاد توضیح می‌دن طولی نمی‌کشه که خسته‌م می‌کنن. بیشتر خرید رو آنلاین انجام می‌دم. توی تاکسی ترجیح می‌دم، آهنگ و پادکست گوش کنم. اولین کراشم روی یک شخصیت خیالی بود.»🌱💛