2777
2789
دقیقا همینه بعدم به آشپزی و بشور بساب دختر افتخار میکنن حالا اینا که به نفعشونه خانواده دختر باید عا ...

اخ دقیقا 

بعد دختر بیچاره گاها خیلی چیزارو اصلا نمیدونه و بلد نیست بعد شوهره میگه این منو راضی نمیکنه میره یه زن دیگه هم میگیره😑😑

بنظرم دختر چشم و گوش بسته اصلا خوب نیست اتفاقا دختری خوبه که وسط اجتماع بوده ولی تونسته سالم باشه... از کجا معلوم اون دختر چشم و گوش بسته پسفردا نرفت وسط دانشگاه و محل کار و اجتماع و نشد همون دختری که تا بیست و پنجسالگی با هزار نفربودن؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما توهین کردی اول به خیلی از کسانی که تو این سن و سال هستنبعدم اینکه دختر رو از روسنش نمیشه گفت خوب ...

من توهین به همه نکردم . نظرمو گفتم طرف میگه هفده کودکه .در صورتی که به قول خودت تو هر سنی میتونه گند بزنه به خودش ..الانم نظر و اعتقادات  هر کسی فقط و فقط واسه خودش مهمه و قابل اجرا . منم فقط نظرمو گفتم همه پریدن بهم☹️

من توهین به همه نکردم . نظرمو گفتم طرف میگه هفده کودکه .در صورتی که به قول خودت تو هر سنی میتونه گند ...

چون شما نظرتو درست نگفتی

زن داداشت هفده سالشه؟ باشه مبارکه خودتون و برادرتون🌺

احتمالا با ملاک های شما و ایشون جور بوده وگرنه درکل الان ۲۰ درصد دختر ها تو این سن ازدواج میکنن

توهین به بقیه درست نیس

حرفتون واقعا توهین بوده یه بار دیگه کامنت خودتو بخون متوجه میشی 

بله شما اکیپ دانشجویی تجربه کردی؟سفر دانشحویی؟دیدن آدمهای مختلف دیدن دنیا از دریچه حدید شما موفقیت ش ...

آفرین بعدا حسرت اینا به دلت میمونه

ازدواج حداقل باید از ۲۳ سالگی باشه

من خودم ۲۵ ازدواج کردم هم درسم تموم شده بود هم سر کار میرفتم