2777
2789
والا این روزها با این گرونیها طلا خریدن برای مردم شده ارزو قبلاها فقیر ترینها هم برای عروس طلا میخری ...

من چند ماه پیش دو لنگه النگو اضافه کردم توی فامیل چه غوغایی شده بود که وای شوهرش کارش خوبه ولی از کجا آوردن آها حتما پول فلان چیز بوده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون واقعا خیلیا ندارن پولشو .... و اینکه تو اکثر شهر های ایران انداختن النگو کاملا عادی هست .. مثلا اگر پول فقد برای خرید یک نوع طلا داشته باشن اول النگو میخرن و رسمه مث شهر خود من ... اول النگو بعد سرویس و بقیه چیزا .... 

بهتر بود بگی چرا وقتی شهر کسی رسم نیست النگو انداختن میاید کل ایرانو خز میدونید .. هر شهری و رسم خودش ..‌ واقعا نمیدونم چرا درکش برا بعضیا اینقدر سخته

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
دقیقا با مزو و ویتامین با کوفت با زهر مار هیچی جواب نمیده حتی داروی ایتالیایی بهترین برند خوردیم ولی ...

اره مو خیلی گیر و گرفتاری داره

خواهرشوهر من مزوهای خارجی میخره خیلی هم هزینه میکنه

هر سری هم میده همسرم که با دقت و وسواس براش تزریق کنه

الان دو سالی میشه

هربار من رو میبینه میگه جلوی موهام بهتر شده منم واسه اینکه دلش نشکنه میگم انگار موهات جون گرفته ولی واقعا تاثیری ندیدم

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
خانوم باکلاس میشه بگید ماهایی که النگو تو دستمونه چرا بی کلاسیم چون صرفا ب یک نوع خاص از طلا علاقه د ...

دیگه وقتی تو این سایت میخوان از بدی چیزیبگن به بدترین شکل تخریبش میکننند‌.الان اونایی که النگو میزارن تا حالا زشت و چروکیده وبیکلاس و...شدن .

معلومه سطح سواد و شعور کاربرا در چه حده اونوقت میایم باهمچین اومایی مشورت میکنیم

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
اون تفکر اشتباهه،ولی برام جالبه اوناییکه میگن مگه النگو کسی میندازه عنوز؟خب پس این همه النگو واسه چی ...

فقط تو عروسیا میبینی که همه یه جورایی سر این قضیه با هم رقابت دارن. هر کی طلاش بیشتر، برنده ست... البته بعضیاااااا

اون موقعه که میبینی ببشتریا النگو دارن و اصلا هم خز نمیدونن

جواب مخالفینم رو نمیدم، حوصله بحث ندارم....یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست.... زنگ بعد حساب داریم
والا این روزها با این گرونیها طلا خریدن برای مردم شده ارزو قبلاها فقیر ترینها هم برای عروس طلا میخری ...

اره خیلی گرون شده ولی به نظر من نسبت به قبل ها طلاهای سبک زیادی تولید کردن

مثلا تو خالی هستن یا ضخامتشون کم هست تا مثلا پشت پلاک ها حفره های ریز ریز میزنن که وزنش بیاد پایین

من بچه بودم یادمه تو ویترین ها اصلا کار خیلی سبک پیدا نمیشد الان ولی با ۳ تومن هم میتونی پلاک یا انگشتر پیدا کنی

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
النگو چیپ ترین و بی کلاس ترین طلاستمن هیچ آدم باپرستیژی رو ندیدم که النگو بندازهو خب کشورهایی هم که ...

سلام گلم من خودم النگو ندارم 

ولی مشخصه که از نظر مالی ضعیف هستید 

شاید خودتون دلتون النگو میخواد وبخاطر حسرت این مدلی صحبت میکنید 

گلم حتی اگر دلتون چیزی رو بخواد وشرایط مالی و اقتصادی به شما چنین امکانی فراهم نکنه بازم نباید اینجوری صحبت کنید شاید دل کسی بشکنه ...

از دل براتون دعا کردم عزیزم 

که انشاالله هم شرایط مالی تون اوکی بشه وهم  روحی درمان بشید ...

اینجور صحبت کردنا آگاهی نیست یک جور حسادته 

که انشاالله از شما بدور باشه چون خودتون بسیار اذیت میشید.

امیدوارم به دل نگیرید صحبت های منو

پیامتونو دیدم دلم سوخت فقط همین 

خدانگهدار