2777
2789

شوهرم مدتااا بود بیکار بود خرج خونه و کرایه خونه به یه بدبختی جور میشد حقوق منم اینقدرر ناچیزه که فقط در خوراک بچه در میاد 

یه کار پیدا کرد کارگره 

یکماه داره میره باز امروز میگه بازار راکده فروش نداره حقوق نمیده بهش پیام میده برای پول امروز فردا میکنه فکر میکنم میخواد بگه دیگه نیا ابنجوری میکنه 

یعنی دوباره بدبختیامون شروع میشه کرایه خونه عقب میافته قسط و قرضا عقب میافته وای بازم بدبختی و فلاکت 😭😭

😍دخترام عشقای زندگیمن 😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر کنید اگر شوهرتون کار خوبی داره ثابت هست حقوق ثابت داره نه اینجور کارا

انشالله که زندگیتون روز به روز پر رونق تر و وفق مرادتون باشه

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد ولی بشر معنی انسانیت را درک نکرد…!🍂

خدا میرسونه ولی وقتی ندارید بچه نیارید چی بگم 

انشالا یه کار خوب پیدا میکنه 

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

خدا روزی رسان هست انشاءالله کار بار رونق میفته

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
خدا میرسونه ولی وقتی ندارید بچه نیارید چی بگم انشالا یه کار خوب پیدا میکنه

بازم حرفای تکراری و کلیشه ای وووو سرکوفت 

یه جوری قضاوت کنید که یه روز شمام هم تو روزا نباشید انشالله

😍دخترام عشقای زندگیمن 😍
میگه حالش خوب نیست موقع خوبی برای این حرف نبود الان

حال بچه‌ هاش هم‌خوب نیست احتمالا یه گوشزد هست برای بقیه کسایی که میبینن تاپیکو 

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

2810