2777
2789
عنوان

سر صبح از بس گریه کردم چشمام باز نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 796 بازدید | 45 پست
خداروشکر کنید اگر شوهرتون کار خوبی داره ثابت هست حقوق ثابت داره نه اینجور کارا

توکلت به خدا باشه خدا جبران کننده هست و روزگار میچرخه و شما هم به روزای خوشبختییتون میرسید پس صبر داشته باش و به خدا اعتماد کن خدا از جایی که گمانش را میکنی روزیت را میدهد 

به نیتت ۱۴ بار  این  ذکر رو میخونم خودتم بخون اللهم اغننی بحلالک عن حرامک ..خدایا مرا به وسیله روزی هلالت از حرام بی نیاز کن 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

افغانیای بو‌گندو برید گمشید دیگه ریدم دهن هر چی افغانیه

خدا لعنت کنه اول اونایی رو که این ها رو راه میدن هر کدوم ۵/۶ تا بچه دنبال خونه میری نیست کار نیست همه جا رو گرفتن

😍دخترام عشقای زندگیمن 😍
خدا لعنت کنه اول اونایی رو که این ها رو راه میدن هر کدوم ۵/۶ تا بچه دنبال خونه میری نیست کار نیست هم ...

مثل زالو چسبیدن به کشورمون تازه زبونشونم درازه باید خودمون دخلشونو بیاریم کسی کاری نمیکنه

حال بچه‌ هاش هم‌خوب نیست احتمالا یه گوشزد هست برای بقیه کسایی که میبینن تاپیکو

تا حالا شده از گریه چشمات باز نشه؟میفهمی وقتی یکی دلش میگیره یعنی چی؟

معلومه کم سن و سالی و درکی نداری از این حرف ها 

نیازی به تلنگر به بقیه تو تاپیک این طفلک نبود 

چرا آخه ؟ شهرداری تهران از کمیود نیرو داره اتباع میگیره ،دیگه اینکارو میتونن انجام بدن که بیکار نمون ...

پیمانکاران شهرداری بخاطر اینکه افغانی ها نسبتا مفت کار می کنند براشون رفتن سراغ اتباع، ایرانی ها را باید بیمه کنن و قاون کار و تامین اجتماعی را رعایت کنن، برای هر کارگر با بیمه و.اضافه کار و مسکن و بن خواروبار بای ماهی ۲۰ ملیون هزیمه کنند اما افغانی های بیچاره رو تو خونه های کارگری پارک ها می خوابانند و با روزی ۲ تا بربری سیرشون می کنند و حداکثر ماهی ۸ ملیون بهشون حقوق میدن، این بدبخت ها را از ساعت ۴ صبح کار می کشن، ایرانی ها زودتر از ۸ صبح نمی رن سر کار تازه بیشتر از ۸ ساعت هم اضافه کار می خوان یکساعت هم ساعت ناهار کار نمی کنند، حواست هم نباشه از زیر کار در میرن، اما موقعی که ایرانی ها تو خواب نازن و مشینن گریه می کنن که پول نداریم، افغانی ها شهر را نظافت و جاروب و پارک ها را آماده می کنند تا خانم خانم ها و آقا آقاهای ایرانی و بازنشسته برن ورزش کنند

انشاالله خدا براتون راهی را باز می کنه، کدام شهر هستید، با توجه به سیاست برگرداندن افغانی ها، تو شهر ...

تو تهران ۱۵ تومن اصصصلا پول نیست. درصورتیکه تو شهرستان ها پوله و میشه باهاش زندگی کرد...

تهران بیان به نظرم بدبختی شون بیشتر میشه...

تو تهران ۱۵ تومن اصصصلا پول نیست. درصورتیکه تو شهرستان ها پوله و میشه باهاش زندگی کرد...تهران بیان ب ...

تو مشهد هم ۱۵ تومن چیزی نیست، ضمنا نگفتم سکونت را بیارن تهران، همسرشون می تونه بیاد اینجا ماهی ۲۰ تومن بگیره و ۴ روز تعطیلی هفتگی را با یکروز مرخصی ۵ روز بره مشهد پیش بچه هاش و بعد یکی دوسال که تونست پس انداز کنه خونش را بیاره حاشیه تهران و ی ماشین بخره و هم تو رفت و برگشت مسافر بزنه و هر شب هم بره کنار خانواده اش، این کار بهتر از اینه که فقط آدم بشینه گریه کنه، با گریه مشکلی حل نمی شه شاید هم این نظرات و پیشنهادات ما نتیجه رحم خدا به گریه های این عزیز است، پس حالا که راه حل پیدا شد، حالا باید انجامش بده

تو تهران ۱۵ تومن اصصصلا پول نیست. درصورتیکه تو شهرستان ها پوله و میشه باهاش زندگی کرد...تهران بیان ب ...

تو مشهد هم ۱۵ تومن چیزی نیست، ضمنا نگفتم سکونت را بیارن تهران، همسرشون می تونه بیاد اینجا ماهی ۲۰ تومن بگیره و ۴ روز تعطیلی هفتگی را با یکروز مرخصی ۵ روز بره مشهد پیش بچه هاش و بعد یکی دوسال که تونست پس انداز کنه خونش را بیاره حاشیه تهران و ی ماشین بخره و هم تو رفت و برگشت مسافر بزنه و هر شب هم بره کنار خانواده اش، این کار بهتر از اینه که فقط آدم بشینه گریه کنه، با گریه مشکلی حل نمی شه شاید هم این نظرات و پیشنهادات ما نتیجه رحم خدا به گریه های این عزیز است، پس حالا که راه حل پیدا شد، حالا باید انجامش بده

2810