2777
2789

ما چند ساله اینجا بوذیم خونه رو تمیز تحویل نگرفتیم دیواره لک و جای چسب رو دیوار و میخ بود اما خب تمیز تر بود دیوارا 

آیا باید رنگ کنم دیوار رو ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی از قبل بین خودتون توافق کردید؟ و اگه خیلی اون قسمت داغون و تو دیده بله باید برطرفش کنید

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد ولی بشر معنی انسانیت را درک نکرد…!🍂

چی از قبل بین خودتون توافق کردید؟ و اگه خیلی اون قسمت داغون و تو دیده بله باید برطرفش کنید

نمی‌دونم تو این عکس ک دادم مشخصه یا نه ولی رو این قسمت تابلو بود و ببینید همون رنگ اولی مونده ولی ببینید دیوار کثیف بود و من اینجوری تحویل گرفتم

نمی‌دونم تو این عکس ک دادم مشخصه یا نه ولی رو این قسمت تابلو بود و ببینید همون رنگ اولی مونده ولی بب ...

چیزی که داخل عکسه نشون میده دیوار زیاد خراب نشده ولی درکل ببینید صاحبخونه چی میگن  

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد ولی بشر معنی انسانیت را درک نکرد…!🍂

اگه نقاشی شده هم میگرفتی نباید رنگ میکردی

خو مالک چن سال اجاره گرفته

باید یه رنگ کنه شیر الاتو درست کنه

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
2810