2777
2789
عنوان

از فکر رضا خوابم نمیبره چی میشد من الان خونه ی اون بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 68 پست
الان اگر خونه رضا بودی، اون خواب بود. تو هم نگاهش میکردی، و بخاطر لگد بچه تو دلت، مثل الان من بیدار ...

لگد و سرویس رفتن و درد و ...😅😅

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه نه چه کرد که عاشقش شدی😄

هیچی

بقول خودش ما رفتیم یە دوووری بزنیم ،نمیدونستیم عاشق میشیم 

گفت چە موهای قشنگی داری،بعد نشستیم کلی حرف زدیم هندونە خوردیم،اینا دیگە.دلو‌دادیم رفت

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از وقتی اون کلیپ رضاااا رضاااا آقارضاااا و کاربردهای خلاقانه ایرانیها رو توی استفاده منحرفانه ازش دی ...

وااایییی من ندیدمششش

ولی انقد قشنگ گفتی مشتاق شدم ببینمش😂😂😂

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
هیچیبقول خودش ما رفتیم یە دوووری بزنیم ،نمیدونستیم عاشق میشیم گفت چە موهای قشنگی داری،بعد نشستیم کلی ...

اخی عزیزم چه قشنگ😍ولی شروع رابطه آسونه نگه داشتنش سخت باید سواد عاطفیمون رو بالا ببریم منکه صفرممم یعنی اگه طرف عاشقم نباشه صدباره ولم میکنه🤦‍♀️😂😂

اخی عزیزم چه قشنگ😍ولی شروع رابطه آسونه نگه داشتنش سخت باید سواد عاطفیمون رو بالا ببریم منکه صفرممم ...

آرە دقیقا شروعش خیییلی اسونە

اصن بهش فکر میکنم میگم چیشد کە اینجوری شد

ما با هم خوبیم شکر خدا،حالمون خوبە باهمدیگە ولی ولمون نمیکنن

مخالف داریم...

میدونی خیلی عجیبە،بعضی ازدواجا طرف خیلی هم اوکی نیستن پلی خیلی راحت جور میشە ،بعضیا هم هستن میمیرن برا هم ولی ازدواجشون جور نمیشە.تو حکمت کار خدا موندم

آرە دقیقا شروعش خیییلی اسونەاصن بهش فکر میکنم میگم چیشد کە اینجوری شدما با هم خوبیم شکر خدا،حالمون خ ...

عشق دوطرفه شدید کم پیش میاد بعد جور نشه واقعا بی انصافیه دنیا خیلی ناعادلانست،تلاش کنین واسه هم میشه چرا نشه

عشق دوطرفه شدید کم پیش میاد بعد جور نشه واقعا بی انصافیه دنیا خیلی ناعادلانست،تلاش کنین واسه هم میشه ...

دیگە سە ساااال شد

خیلیە

سنمون هم بالاعە