2777
2789
عنوان

از فکر رضا خوابم نمیبره چی میشد من الان خونه ی اون بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 68 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نداره انااین کلا همه جای صورتش گردننش پره بیاد تو محله ما همه میفهمناین یکم بچه پایین طوره ما یکم با ...

آهااان

ن بابا تو کوچە دیدن کە خیلی تابلوعع

ما هم یە بار گفتیم مث دهە شصتیا همو ببینیم

گفت میام از کوچەتون رد میشم،منم زودی رفتم بیرون مانتو پوشیدم اینا 

مامانم و همسایەها گرم صحبت بودن منم قاطیشون شدم،لونم اومد از داخل ماشین دست بلند کرد سلام کرد،همە هم جواب دادیمممم😂😂انقد خوب بود

بعدا مامانم‌میگفت این کی بود؟؟گفتم رضا بود😂

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
حالا که بود رو میدونم ولی چه کرد رو تو باید بگی😄

کاری نکردە والا خوااااهررر😂😂لعنتی

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
ما تقاضای یه رضای مقصر سراپا تقصیر داریم 🤣🤣🤣

من تقاضای رضا نمیکنم

خودم دارمش

خدا بهم ببخشدش❤️🤲🏻

میرسی بهش برو بخواب توام با این رضات😂🤣🤣🤣

ایششش

آدم بی ذووووق😫😫😫

نمیتونم بخوابم 

سرشب دوساعت خوابیدمممم

بهش برسی از بغلش تاپیک بزنی 😍💗😄

واییی ممنوننننن ممنوووونننن💋😘😍

ایشالله به مرحله رضاهای مقصر هم میرسی 😁

خوشبخت بشی ایشالله.  بخواب مادر بی‌خوابی واسه بچه ی توی شکمت ضرر داره . ایشالله به حق علی راحت و بی دغدغه دنیا بیاد. 😍

روزهاست چشمِ امیدم به لطفِ اجابتِ توست💔 ، ناامید نخواهم شد ، تا در بگشایی ...ای مهربان.💕
ایشششآدم بی ذووووق😫😫😫نمیتونم بخوابم سرشب دوساعت خوابیدمممم

حالا کجا رفته این کوفته تبریزی😂  این تحفه ی تاج الملوکانه🤣

روزهاست چشمِ امیدم به لطفِ اجابتِ توست💔 ، ناامید نخواهم شد ، تا در بگشایی ...ای مهربان.💕
حالا کجا رفته این کوفته تبریزی😂 این تحفه ی تاج الملوکانه🤣

رفتە خارج کشور 

عشق من🥺تحفەی من

عشق رضا بیا بگو چرا بابات مخالفه

دلیل ندارە باور میکنی🙁🙁

هیچییی

فقط از باباش خوشش نمیاد

2810