2777
2789

ما ک اینطور شدیم کلا مردونه کوتاه کردیم موهارو و لباسای تنمون بود رو اتیش زدیم 

بعدم مرتب از شامپو ضدشپش استفاده کردیم و تموم شد 

خداروشکر دیگ چندسالیه ندیدیم 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند سالشه...ما یه فامیل داشتیم هرچی شامپو ..پودر و‌ سس و‌روغن و شانه و...دیگه چیزی نمونده بود امتحان کنه ...سر آخر سر دخترش با روغن زیتون و یکم بنزین قاطی کرد شست دیگه تموم شد...چون هم خودشون تو چند دقیقه خفه می‌کنه رشک هم یکم بمونه روش پلاستیک بشکه قشنگ می‌کشه اونا هم

هرروز سرش تمییز کن و ملافه بنداز وهرروز بشورش. موهای افرادخانواده هم هرروز بررسی کن.  روبالشتها تائه هفته مدام بشور. 

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 
اره ولی تخم هاشوکه ازبین نمیبره

موثره... اگه لابه لای موها شپش زنده باشه اونم میندازه... بزن بدون اثرنیست. اما درکل بایدخودت همت بخرج بدی دائم سرش تمیزکنی چک کنی تا یک ماه. 

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 
یعنی تخم هاشو جدا نکردید ازچه شامپویی زدین

نه ی سری از تخم هارو مادربزرگم با ناخن‌ها از بین برد 

باید تخم رو بین دوتا انگشتت بزاری و فشار بدی صدای ترق توروق میده و تمام.. بین انگشتات از طرف صدف ناخن البته نه طرف نرمی 

بعدم شامپوش از داروخانه بگیر نمیدونم چی بود باید میزدیم بعد اب شستن سر رو نگه میداشتی میدیدی چقد مرده و هردفه کمتر میشد ک اخرش هیچی بود و اب تمیز تمیز بود

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
چند سالشه...ما یه فامیل داشتیم هرچی شامپو ..پودر و‌ سس و‌روغن و شانه و...دیگه چیزی نمونده بود امتحان ...

بنزین خطرناکه نفوذ میکنه داخل مغز از سوراخ موها وپوست زود جذب میشه

2810