2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنزین خطرناکه نفوذ میکنه داخل مغز از سوراخ موها وپوست زود جذب میشه

نه وقتی با روغن زیتون قاطی میکنی...این که هیچی ش نشد اتفاقا چون خیلی اذیت میشد بابت این قضیه همش می‌گفت اخیش راحت شدم چقدر سبک شدم 

بنظرم اسپری ضد شپش هست بخرین تمام فرش مبلا و جایی ک نمیشه شست بزنید مثلا ماشین هرجا ک رفتین 

تمام پتو ها و ملحفه هارو بشورین تماممم لباسارو 

از این شونه استیلیا بخرید داروخانه داره و دایم ب موهاش   بکشید تا تخمش خارج بشه هرشب بگردید و تخم ها رو خارج کنید تا از بین بره 

استارتر تعجب میکنم که تو نی نی سایت چقدر شپش وحشتناک و غیر قابل درمان و ...نشون داده میشه 

در حالی که با یه سرم دقیقا یک روزه برطرف میشه 

یعنی نمیخوان ۳۰۰ ۴۰۰ تومن هزینه کنن و حاضرن این انگل را با زجر تحمل کنن .یه سرم پریم بخر زیر یک دقیقه تخم ها رو پوک میکنه 

⏩️⏭️⏯️⏹️⏸️⏮️⏪️                                                         مائیم و تو را نفس کشیدن   :)                             

سشوارم خیلی خوبه، گرمای سشوار جک وجونور لابه لای موها  فراری میده، دائم خونه جارو بزن. لباساش دائم یاماشین لباسشویی بشور. 

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 
بچه منم از اقوام گرفت .فقط یکبار اسپری پریم بزن کلا همشون نابود میشن .از داروخونه تهیه کن خیلی خوبه ...

اسپری هم هست مگه یعنی یکبار استفاده کنم تخمهاش میره

اسپری  ضد شپش درمین ، فقط دافع شپش هست که برای لباس و ملحفه استفاده میشه که نزدیک لوازم نشه وگرنه به هیچ عنوان شپش رو از بین نمیبره

اره بخدا تخم های پوک میشه خود شپشم میمیره .بعد با شونه ای که داخلش داره بعد چند ساعت که روش نوشته میتونی شونه کنی از موها بیاد بیرون آخرم حموم 

منم دخترم گرفت یعنی یه هفته درگیرش بودم هر روز شست شو هر روز سر بچه دو نیم سال رو نگاه کنم گریه میکردم تا اینکه رفتم دارو خونه خودش پریم معرفی کرد با یکبار زدن همشون مردن 

پسر من از پیش دبستانی گرفت ، وای یادش میوفتم تمام تنم میخاره🥴 دیدم همش سرشو میخارونه گفتم لین که تازه از حموم دراومده چرا سرشو میخارونه ، رفتم سرشو نگاه کردم تا سرشو دیدم دو دستی زدم تو سر خودم وای که چه روزای بدی بود🥺

2810