2777
2789
عنوان

فاز بعضی ها رو نمیدونم🫥

257 بازدید | 30 پست

چندین تاپیک دارم‌راجع به رفتار بد شوهرم.

فحشهای خیلی بدی که به پدر و مادرم و حتی پدربزرگام داد.

کتکم‌زد جلو بچم.

آبرومو برد تو ساختمون با حرفایی که با داد گفت.

توی تاپیکم گله کردم که با خواهرش از قصدجلوی من صمیمی و طولانی حرف میزنه تا حرص بخورم الآن که قهرم.

بعضی دوستان اومدن گفتن خواهرشهههههه واااااا.اسرته مگه؟!

انگار من گفتم حرف نزنه.پایه ی حرف منو نخوندن و فقط اون تیکه که خواهر توش بود براشون عجیب و مهم شد.

یا گفتن باید حرف طرف مقابل هم بشنویم.بعد قضاوت کنیم🫠

جالبه نه؟آدم بددهن چی داره بگه؟کسی که دست بزن داره توجیهی داره واسه کارش؟کتک زدن و فحش ناموسی توجیه داره؟

دوستان قشنگم

عزیزان دانا و باتجربه من

من به عنوان یه انسان ناشناس اینجا دردمو میگم

تایید یا ترحم طلبکار نیستم ازتون.

ولی توروخدا لااقل موضوع تاپیک رو بخونین.

طرف میگه از چیزایی که نوشتی قضاوتم اینه که خیلی بچه ای!

من اگه بچه و ننر بودم همون دفعه اولی که شوهر احمقم روم دست بلند کرد تمام فک و فامیل رو باخبر میکردم.

یا حداقل به پدر و مادرم میگفتم تا آروم بشم ولی دردمو قورت دادم تا زندگیم حفظ بشه.

چرا چون خانوادم خودشون مشکلات زیادی دارن.غصه من قوز بالا قوزه براشون.بذار فک کنن شادم.این نسخه ایه که واسه خودم پیچیدم شاید به غلط ولی از سر اجبار بوده.واسه هیچکس دیگه ای توصیه یا رد نمیکنم.

یکم مهربونتر پست بذارین واسه بقیه.خودمو نمیگما.برای همه.بعضیا حس میکنن حاضر جوابی و جواب دندون شکن همه جا خوبه.نه جان من.

آدما از بیکسی اینجا درددل میکنن.

از سر بیکاری و جلب ترحم نیست.

حداقل هدف من جلب ترحم نیست.

من درددل نکنم دق میکنم.به این همه درددل تیر کشیدن قلب و درد دست چپم اضافه کنید.

مرسی که خوندین

مرسی که وقت گذاشتین

اسی تو رو خدا ببخشید معذرت ولی دوستان تو رو خدا بهم یاد بدین چطور تاپیک رو قفل کنم بلد نیستم مرسی😭😭😭

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما رو من تقریبا کاربری ات رو میشناسم. ولی بقیه که خب نمیشناسن به چشم یه کاربر رندوم میبینن و نظر می ...

عشقم میشه بی‌زحمت راهنماییم کنی چطور تاپیکم رو قفل کنم

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

عزیزم اینو از من به یادگار داشته باش 

اگر برای کسی جز خودت صحبت کردی ؛ بدون از دهان اون آدم بذاره همراه حرفی که میزنه باهات اینا بیرون بیاد :

عقده ها و کمبود ها 

تروماها 

خشم های درونی 

و...

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

شما رو من تقریبا کاربری ات رو میشناسم. ولی بقیه که خب نمیشناسن به چشم یه کاربر رندوم میبینن و نظر می ...

میدونم ۹۹ درصد تاپیکم موضوعش تقریبا یه جوره چون واقعا حرفای دل منه.غصه هامه

ولی این گاردی که بعضیا نسبت به یه آدم و یه تیکه از حرفاش میگیرن عجیبه.نمیدونم چطور حسمو کامل بگم الآن🤦‍♀️

کسی که دست بزن داره بد اخلاق هم میشه، و از طرفی وقتی خواهرش میدونه اون ساعت کتک خوردی ازش و بعد جلوت بشینه و خنده با داداشش، خب معلومه تفرقه میندازه( البته اگه بدونه کتک خوردی ازش و اینکارو کنه) این قضاوت نیست و حقیقته.. بعد در مورد حساسیت خودتم اینو میتونم بگم گلم که اینجا یه سایت عمومی و خیلی نفراااات و عقاید و نظرات خودشون😊

عشقم میشه بی‌زحمت راهنماییم کنی چطور تاپیکم رو قفل کنم

مسیر زیر رو دنبال کن:

نی نی سایت من-تاپیک های من-تبادل نظر من-بعد هم نوشته دیگه قفل کردن کنار هر تاپیک

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش
مسیر زیر رو دنبال کن:نی نی سایت من-تاپیک های من-تبادل نظر من-بعد هم نوشته دیگه قفل کردن کنار هر تاپی ...

قربونت برم مرسی گلم

کج فهمیه متاسفانه ، اینجا هر نوع آدمی با هر سطح هوش و شعور و تفکری و سیستم روانی حضور داره. نمیشه اع ...

دلم شکست

منی که درد کشیده ام براشون مهم نیست و میخوان صحبتای همسرم هم بشنون!

نمیگم ۱۰۰ درصد خوبم ولی هررررگز شروع کننده توهین اونم به پدر و مادر شوهرم نبودم.انقدر راحت به خانوادم فحش میداد که انگار تمام این سالها خودشو نگه داشته بود و یهو ترکیده

خانوادش بی تقصیر نیستن

چون همون سالهای اول سر یه چیزایی بحثمون شد که فهمیدم پایه و جرقه اش از خواهر و یکی از برادراش بوده.اینم دهن بینه

2810