2777
2789
عنوان

فاز بعضی ها رو نمیدونم🫥

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 30 پست

متاسفانه بعضی خانمها اینجا فوق العاده کم شعور هستن. ولی اکثرا خوب و خانومن عزیزم. 

یک بار یه خانومی درباره سونو گرافی هفته ششم سوال داشت که میخواست بفهمه جنسیت بچه اش چیه، بعد من گفتم تا بزرگتر نشه، نمیشه فهمید، چون از روی آلت ، تشخیص میدن که چیه، مثلا از هفته ۱۲ به بعد حدسیات سونوگرافیست شروع میشه. اون خانوم بجای تشکر گفت خودم میدونم، از روی جهت رحم و اینا و شکل قرار گیری میخواستم بدونم و در ادامه بیخودی بهم توهین کرد، گفت نمیخواد از طویله ای که توش بزرگ شدی، نظر بنویسی، درصورتیکه من بعد از حرف زشتش فقط گفتم متاسفم واسه طرز حرفزدنت! اونم گزارش زد که تعلیق بشم. تا سه روز.

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کسی که دست بزن داره بد اخلاق هم میشه، و از طرفی وقتی خواهرش میدونه اون ساعت کتک خوردی ازش و بعد جلوت ...

نه نه من توقع تایید ندارما

اشتباه برداشت نکنین

من میگم وقتی یکی از دردش، غصه اش یا اصلا شادیش میگه یه عده یه تیکه از حرفشو بولد میکنن و بمبارانش میکنن

که نه این چه حرفیه؟

نه این چه کلمه ایه؟

تو چرا این احساسو به فلان نسبت خانوادگیت داری؟

حرف من اینه که گاهی یکی دنبال شنونده اس نه قاضی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از شما معذرت میخوام از بابت تمام افرادی که دلت و شکستن

اما قشنگم اینجا بخاطر یک عده کاربر مریض که مدام تاپیک ها بچگانه یا دروغ میزنن دور از جون شما البته

بقیه کاربر ها که بقصد سرگرمی یا هرچیزی اینجا وقت میگزرونن از جمله من مقداری نسبت به تاپیک ها و کاربرهایی که این سبک تاپیک میزنن حساسیت دارن برای همونه یه عده هم اصلا موضوع و متوجه نمیشن و فقطم میخوان دفاع کنن شما ناراحت نباش یا ترجیحا میگم اهمیتی نده💗

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

من از شما معذرت میخوام از بابت تمام افرادی که دلت و شکستناما قشنگم اینجا بخاطر یک عده کاربر مریض که ...

آخه من اصلا حوصله سناریو نوشتن ندارم

تاپیکام تقریبا موضوعش سریالی و تکراریه.انقدر که همه چی هی تکرار میشه و من وقتی کلافه میشم تاپیک میزنم.

من اگه انقدر حوصله دروغ گفتن داشتم، این حوصله رو واسه خودم خرج میکردم نه بهم زدن اعصاب دیگران.

واقعا؟؟؟؟؟چه بی ادب😑🤦‍♀️🤦‍♀️

آره، واقعا یک تخته اش کم بود. آدم فکر میکنه هر کسی نظر مینویسه، الزاما سلامت روان داره. برای همین به دل نگیر از حرف و نظرای مزخرف بعضیا

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخه من اصلا حوصله سناریو نوشتن ندارمتاپیکام تقریبا موضوعش سریالی و تکراریه.انقدر که همه چی هی تکرار ...

درک میکنم عزیزم ولی واقعا باور کردن کسی در جایی مثل نی نی سایت کار راحتی نیست متوجه میشی؟

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

نه نه من توقع تایید ندارمااشتباه برداشت نکنینمن میگم وقتی یکی از دردش، غصه اش یا اصلا شادیش میگه یه ...

بله گلم متوجه منظورت شدم و خلاصه حرف من هم همین بود که همه جوره اینجا هست 😊 و حالا در مورد تاپیک خودتم چون قبلا هم یکی از تاپیک هاتو دیدم و یادم بود( چون اسم کاربریت تو یادمه😁 باید بگم که = احساس میکنم و یعنی حسم میگه که خانواده همسرت سیاست خاصی دارن و گاهی حق ب جانب میشن یهو و گاهی یهو دلبری میکنن!! و تو خودشون فقط خانواده خودشون هم میتونه تفرقه باشه و یهو جای دیگه خالی میکنن! و در کل جلو رو یه شکل و پشت پرده یجور دیگه و ادا بازی .. البته این حسه خودم بود .. 🖐

آره، واقعا یک تخته اش کم بود. آدم فکر میکنه هر کسی نظر مینویسه، الزاما سلامت روان داره. برای همین به ...

چه زشت

آره همینطور رگباری مینویسن و با خودشون نمیگن بابا این آدم غصه داره.درد داره.وگرنه چرا ساعت ۴ صبح هنوز بیداره.

بخدا همین یه ساعت پیش یه دل سیر گریه کردم.چراشو بگم میگن چقد لوسی.زن ۳۷ ساله عین بچه هاس

درک میکنم عزیزم ولی واقعا باور کردن کسی در جایی مثل نی نی سایت کار راحتی نیست متوجه میشی؟

آره مواقفم.

ولی من وقتی یه چیزی رو باور نمیکنم حداقل به استارتر حمله نمیکنم. تعجب میکنم ولی چیزی تایپ نمیکنم.

اینا قشنگ میکوبن

باشه حق با اوناس

من لوس و ننر و بیکارم

بله گلم متوجه منظورت شدم و خلاصه حرف من هم همین بود که همه جوره اینجا هست 😊 و حالا در مورد تاپیک خو ...

بله

از اینایی هستن که پشت سر آدم صفحه میذارن و جلو روش میخندن

نمونه اش خود مادرشوهرم

حتی پشت سر پسر خودش بد میگه

بهم تیکه هایی میندازه یا کارایی میکنه که ناراحت بشم بعد میگه منظوری نداشتم.

دختر بزرگشم همینه

شوهرمم که بچه ننه

2810