2777
2789
عنوان

من و نامزدم داریم مهاجرت میکنیم المان بنظرتون اینجا عروسی بگیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 67 پست
موفق باشید راه سختیه باید کفش آهنی بپوشیدزبان آلمانی بلدید؟

نه هیچی صفر تازه میخوایم کلاس ثبت تام کنیم تو این مدتم با ی موسسه داریم پیش میریم کارامونو اوکی کنه دیگه یک سالی زمان میبره تا این مدت ماهم طرحمون تموم بشه

نه هیچی صفر تازه میخوایم کلاس ثبت تام کنیم تو این مدتم با ی موسسه داریم پیش میریم کارامونو اوکی کنه ...

منم یکم بیشتر از ۳ سال مهاجرت کردم آلمان...تحصیلی

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدییی شما الان اونجایید؟ کدوم شهرین؟

بله درسدن

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
عزیزم وضعیت پرستارا اونجا خوبه؟ ما تحقیق کردیم در ابتدای کار ۴۵۰۰ یورو دریافتی دارن ک بنظرم مبلغ خوب ...

به عوامل مختلفی بستگی داره مانند تجربه کاری، سطح تحصیلات، محل کار (بیمارستان، خانه سالمندان، یا مراکز مراقبت خانگی) و ایالت محل سکونت و.....
ولی میانگین حقوق برای
 پرستاران تازه‌کار
حدود 2,500 تا 3,000 یورو ناخالص در ماه.

پرستاران با تجربه متوسط (چند سال تجربه):
حدود 3,000 تا 3,800 یورو ناخالص در ماه.

پرستاران ارشد یا متخصص
حدود 3,800 تا 4,500 یورو ناخالص در ماه یا بیشتر.
ایالت های غربی حقوق بالاتری دارن.

عزیزم وضعیت پرستارا اونجا خوبه؟ ما تحقیق کردیم در ابتدای کار ۴۵۰۰ یورو دریافتی دارن ک بنظرم مبلغ خوب ...

۴۵۰۰ حقوق ناخالصِ، خالص حقوق مبلغ دیگه ای میشه

به عوامل مختلفی بستگی داره مانند تجربه کاری، سطح تحصیلات، محل کار (بیمارستان، خانه سالمندان، یا مراک ...

بازم در مقایسه با ایران بنظرم خوبه ما اینجا با کلی شیفت و سختی کار دریافتی مون نهایت ۲۰ تومنه ینی ب این نتیجه رسیدیم اینجا موندن دیگه فایده ای نداره شما نظرتون چیه

بازم در مقایسه با ایران بنظرم خوبه ما اینجا با کلی شیفت و سختی کار دریافتی مون نهایت ۲۰ تومنه ینی ب ...

دقیقا درست میگی واقعا بهترین تصمیم و گرفتید، شرایط کاری و حقوقی شما خیلی سخت شده تو ایران

بله مالیات کسر میشه ازش

مالیات، بیمه سلامت، بیمه بازنشستگی و....

بله حدود ۲۷۰۰ تا ۲۹۰۰ میشه

معذرت یه سوال داشتم ازت لطف میکنید درخواستمو قبول کنی

همینجا بپرسید سوالتون و

دقیقا درست میگی واقعا بهترین تصمیم و گرفتید، شرایط کاری و حقوقی شما خیلی سخت شده تو ایران

اصلا فایده نداره اینجا اونجا باز اگر کاری انجام میدیم پولش تو جیب خودمون میره اینجا کار رو ما انجام میدیم پولش و کارانه ش میره توی جیب پزشک

مالیات، بیمه سلامت، بیمه بازنشستگی و....بله حدود ۲۷۰۰ تا ۲۹۰۰ میشه

اونجا راحت میشه خونه و ماشین خرید عزیزم ؟فک نمیکنم مثل ایران باشه چندین سال کار کنی تازه بتونی ی ماشین معمولی بخری

2810