2777
2789
عنوان

خونی شدن واژن دختر هشت ساله

615 بازدید | 47 پست

دخترم داشت روی مبل بازی میکرد یهویی پاش سر خورد روی دسته‌ی مبل محکم ضربه خورد. از واژنش خون اومد و بینهایت گریه کرد از درد و سوزشش. ادرار به سختی کرده. توروخدا راهنمایی کنید دکتر ببرمش معاینه‌ی واژن مناسب سن‌ش هست یا نه؟؟ روحیه‌ش آسیب نمی‌بینه؟

اگه بذارم خودش خوب بشه خطرناکه؟

خواهش میکنم راهنمایی کنید 

کسی که قانع باشد ، اندوهگین نشود! (مولا امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام)

حتما دکتر ببر ک ببینی چیشده اگرم هایمنش اسیب دیده هس نامه بگیر حتما ک مثلا دراین اثر اسیب دیده یا برداشته شده ک بعدا مشکلی واسه ازدواج و اینا پیش نیاد یا خودش واسش سوال شد 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما دکتر ببر ک ببینی چیشده اگرم هایمنش اسیب دیده هس نامه بگیر حتما ک مثلا دراین اثر اسیب دیده یا بر ...

واییی بیخیال معاینه برای سلامت جسمی داخلی خوبه 

نه برای این مورد بی ارزش 

اه 

دختر بچه روحی اسیب میبینه

ببرینش دکتر یا بیمارستان همین الان 

احتمالا اسیب دیده یا چیزی خورده به بدنش

لطفا عزیزم هرخبری شد در جریان بذار ماهم بدونیم بیشتر مواظب باشیم

شـــبــی شـایـد رهــا کـردم... جـــهـــان پــر اظــطـرابــم را                                                        کـــســی ایـنجـا نــمـی فـهــمــند مــنــو، حــال خــرابــم را
حتما دکتر ببر ک ببینی چیشده اگرم هایمنش اسیب دیده هس نامه بگیر حتما ک مثلا دراین اثر اسیب دیده یا بر ...

عزیزم این چیزی که میگی لازمه‌ش معاینه‌ی پزشکه؟!

دوس ندارم معاینه بشه و اذیت شه

اصلا امکان ندارد با این مدل ضربه آسیب دیده باشه.باید دکتر ببره چون اگه زخمش بدباشه تو محیط مرطوب مشکل ساز نشه همین

واییی بیخیال معاینه برای سلامت جسمی داخلی خوبه نه برای این مورد بی ارزش اه دختر بچه روحی اسیب میبینه

دختربچه ای ک چیزی نمیدونه چ اسیبی میبینه؟ اتفاقا بعدا اگر. سوالی واسش شد یا مشکلی تو ازدواجش شد خودش همین دختربچه میگ چرا نبردیم دکتر و نامه نگرفتی 

شاید واسه یکی بی ارزش باشه واسه یکی باارزش نمیشه گفت چیزخاصی دراین مورد قاطعانه

اصلا امکان ندارد با این مدل ضربه آسیب دیده باشه.باید دکتر ببره چون اگه زخمش بدباشه تو محیط مرطوب مشک ...

وای یعنی چی؟؟ یعنی ممکنه خطرناک باشه؟ حتماً باید معاینه بشه؟

عزیزم این چیزی که میگی لازمه‌ش معاینه‌ی پزشکه؟!دوس ندارم معاینه بشه و اذیت شه

صد درصد بالاخره اگر اسیبم دیده باشه جای دیگش باید معاینه بشه.. فکرنکنم معاینش اذیت کننده باشه

2810