دیروز صبح تو خونم زیرکابینت موش دیدم خیلی کوچولو بود از دیروز همه جا چسب موش گذاشتم شوهرم نبود ترسیدم رفتم خونه ی مادرم ..امشب شوهرم اومده منم اومدم خونه انگار موش ناپدید شده هیچ اثری ازش نیست .راهی هم نداشته بره بیرون استرس وترس همه وجودمو گرفته نمیتونم بخوابم روی میز نشستم از ترس نمیتونم هیچکاری انجام بدم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ما یه هفته رفتیم خونه خاله م ولی برگشتیم هیچی به چسب موش نچسبیده بود
اما چن روز بعد همسایه بغلیمون از خونشون ۴ تا گرفت فک کنم🫠🫠🫠 احتمالا از اول از خونه اونا اومده بود
آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهدکه بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
شایدتو کمدی کابینتی چیزیه فقطلطفا چسب موشارو دور ریختنی بریز توی قوطی بعدا تو سطل زباله می چسبه به گ ...
من برادرم ۴ ۵ سالش بود پاش چسبیده بود به جسب موش دقیقا انگار گربه گیر افتادا بود😅
با روغن از پاش جدا کردم چسبو
آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهدکه بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!