2777
2789

من در گذشته خیلی خانوادم مذهبی بودن مخصوصا پدرم ولی همه چیز عوض شد دیگه 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ... هعی 

یه چیزایی رو نباید دیگه به زبون آورد 

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

من بابام تعصبی بود 

در حدی که ده سالم بود اون موقع ها  کلیپس  تازه مد شده بود به خاطر اینکه زیر شال کلیپس زدم ازش کتک خوردم

ولی درستش کردم الان دیگه اختیار پوشش و بیرون رفتنم دست خودمه اصلا دخالتی نمیکنه 

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
چجوری عوض شد دارم روانی میشم منطق حالیشون نیست

با گذر زمان اصلا یکچیزایی شد دیگه براشون خیلی عادی شد یعنی کار خاصی نکردیم 

مثلا من یادمه نوجوان که بودم برای کتابخونه و پانسیون تا ساعت ۱۱ شب خونه نبودم دیگه قطعا چون این روال همیشگی بود اگر روزی میخواستم برم بیرون براشون خیلی عادی بود حتی اگر من ۱۲ شب میومدم خونه عادت کرده بودن به این روند بعد تازه این چه دورانی بود! همون دورانی که پسرش تا این موقع بیرون نبود سال ۹۶ و ۹۵ اینا  حالا این یه مثال بود کلا خانواده یک جایی بقول معروف وا میده مثلا خانواده من تو درس خانواده شما چه میدونم تو یچیزی الویتشون عوض میشه خط قرمز هاشون تغییر میکنه 

در ضمن یکچیزی هم که خیلی تاثیر گذار بود اینستاگرام برنامه های اجتماعی و همون تعامل بود همون گروه هایی ک همیشه مسخره میکردیم بابام رو بابتشون تو واتساپ گروه های همکاران و ... اینها مطالبشون خیلی تاثیر‌گذار بود به مرور زمان الویت ها خیلی چیزها تغییر کرد خیلی چیزها عادی شد یعنی واقعا کار خاصی نمیشه انجام داد فقط کافیه فضاش محیا باشه

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
باز خوبه بعضیا تغییر میکنن بابام که اصلا غیرقابل تغییره حرفم بزنیم فحشمون میده منو و خواهرم رو دیکتا ...

فکر میکنی همه تغییر میکنن باید فضاش باشه باید سعی کنید عادی سازی کنید 

آره دقیقا پدر منم یعنی در شرایطش دین رو فراموش می‌کنه

دین حالا دقیق بهش نگیم

خیلی چیزها تعصب و گیر الکی بود 

2810