2777
2789
من بابام تعصبی بود در حدی که ده سالم بود اون موقع ها کلیپس تازه مد شده بود به خاطر اینکه زیر شال ک ...

دقیقا من پدرم یادمه عروسی بود بعد ما یواشکی رژ لب میزدیم در این حد

اما واقعا عادی سازی و نرم نرمک تغییرات همه چیز رو عوض میکنه

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
فکر میکنی همه تغییر میکنن باید فضاش باشه باید سعی کنید عادی سازی کنید

بعضیا نمیخوان تغییر کنن 

برادرهام تعصبی و غیرتی بودن اما الان زن های خودشون رو هیچ کاری ندارن و چرندیاتی که یه عمر به من گفتن به اونا نمیگن الان تغییر کردن عقایدشون کلا عوض شده 

ولی بابام کلا نمیخواد تغییر کنه اصلا نمیخواد به تغییر کردن فکر کنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعضیا نمیخوان تغییر کنن برادرهام تعصبی و غیرتی بودن اما الان زن های خودشون رو هیچ کاری ندارن و چرندی ...

اصلا باور کن نیاز به قصدش رو داشتن نیست فقط یکسری در برابر تغییرات مقاوم ترن ولی همه تغییر میکنن

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
دقیقا من پدرم یادمه عروسی بود بعد ما یواشکی رژ لب میزدیم در این حداما واقعا عادی سازی و نرم نرمک تغی ...

درسته 

من از جون مایه گذاشتم تا درست شد از سن تکلیف تا ۱۵،۱۶ سالگی اذیتم کرد بعدش دید حریفم نمیشه مجبور شد بیخیالم بشه 

ولی الان واقعا اعتقاداش عوض شده واسه خواهر کوچیکم روشن فکر بود از اول ولی من...

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
اصلا باور کن نیاز به قصدش رو داشتن نیست فقط یکسری در برابر تغییرات مقاوم ترن ولی همه تغییر میکنن

امیدوارم تغییر کنه ولی به من ثابت شده بعضیا هیچ وقت تغییر نمیکنند شاید چون میترسند بفهمند راهی که یه عمر رفتن اشتباه بوده و چقدر افکارشون پوچ و مسخره بوده 

برای یه دیکتاتور سخته ابهتش بشکنه و بگه اشتباه کردم 

حتی اگه تغییرم کنه عمر و جوونی من که رفته برنمیگرده الان برادرهام تغییر کردن ولی واقعا ازشون متنفرم و هیچ وقت تنفرم پاک نمیشه

من کلا طرز فکرشون داغون تر میشه

چرا؟

نباید سعی کنی تغیرشوت بدی اصلا نباید خودشون تغییر رو حس کنن

به چی گیر میدن؟ مثلا ازادی و سرکار و بیرون رفتن یا کلا دخالتگرن

هیچکدوم از اعضای خانوادت نرمش بیشتری ندارن مثلا خواهر یا برادر بزرگی یا مادری پدری که از خودشون‌استقلال داشته باشن

چرا؟نباید سعی کنی تغیرشوت بدی اصلا نباید خودشون تغییر رو حس کننبه چی گیر میدن؟ مثلا ازادی و سرکار و ...

یسری اتفاقا افتاد مث دروغای فامیل در مورد من باعث شد بدتر و بدتر بشن 

امیدوارم تغییر کنه ولی به من ثابت شده بعضیا هیچ وقت تغییر نمیکنند شاید چون میترسند بفهمند راهی که یه ...

اره واقعا😥

اصلا من برادر بزرگترم ۷ سال ازم بززگتره ولی به خودش اجازه دخالت نمیده نه از روشنفکری و ... چون واقعا همه اذیت و ازار و حساب کتاب خانواده رو دوش منه یعنی جرئت نداره در کمال ادب واکنشم اینه تو خر کی باشی بخدا ادم اینقدر بدبختی و ... داره حوصله گیر خانواده رو نداره😥😥😥

یسری اتفاقا افتاد مث دروغای فامیل در مورد من باعث شد بدتر و بدتر بشن

اعتمادشون رو بدست بیار امیدوارم بتونی من خودم الان گفتن اینها برام راحته اره اعتمادشون جلب کن عادی سازی کن فلان کن این کن اینجور چیزها رو سطحی نشون بده حق طبیعی خودت نشون بده ولی خب گفتنش اسونه  و گرنه انجامش هزاران مکافات داره😄