2777
2789

من بار اول ک ازش خوشم اومد بهش گفتم گفت باشه چند روزی بودیم بعد گفت نه و تموم ولی باز بهش پیام دادم ک سین نزد و پاک کرد دوماه به شدت درگیرش بودم حرف زدنم رفتارام فک میکردم با رفتارم میتونم برشگردونم و پشیمونش کنم ؛ به شدت میخاستمش پریشب باز پیام دادم به صورت ناشناس و اونم فک کرد من ناشناسم و کلب در مورد خودش حرف زد بعد ک فههمید منم تندی کرد و گفت نمیخام ولم کن ولم کن ؛ ما همکاریم و کارمون در ارتباط باهمه مدام باید تلفنی حرف بزنیم ولی حتی دیگ نه میخام صداشو بشنوم نه میخام قیافشو ببینم حالم ازش بهم میخوره معلوم نیس چی راجع بهم فک میکنه چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان دیگه مدیون قلبت نشدی 

پس عاقلانه فکر کن دیگه نه دنبالش برو نه محلش بده 

فقط و فقط در حد همکار

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

خواهر گلم دیگه کار از کار گذشته بهتره دیگه پیگیرش نشی

بخدا دیگ نمیشم حالم ازش بهم میخوره ولی اینک کارمون باهم در ارتباطه و هر روز میبینمش و مدام مجبورم تلفنی باهاش حرف بزنم رو مخه

به نظرم روی یکی دیگ کراش بزن 

به اینم فک نمیکنی

صااااف همون موقع که اصن یادت رفته این کی بود 

یهو میاد جلو خودش

بعدم توی این جور روابط تهش میرسی به اینکه طرف همچین گه خاصیم نبود😂🥲

من همه چی رو یادمه . اگه یادم نبود ، اینقدر برام سخت نبود 🪽🩵 🐳
به نظرم روی یکی دیگ کراش بزن به اینم فک نمیکنیصااااف همون موقع که اصن یادت رفته این کی بود یهو میاد ...

اخه نمیدونم رو کی کراش بزنم هی دارم فک میکنم کدومشون بشن کراشم فعلا یکی پیدا کردم ولی مطمئن نیستم 

2810