2777
2789
بقول شما الان که سنی ازم گذشته مرگ نمیخوام بخاطر بچهام

شما که اینقدر اعتقادات قوی داری همه چیز رو بسپار به خدا حتی بچه هات رو و از هیچ چیز نترس بجز خدا.... همه چیز این دنیا سراسر آرامشو رحمته حتی لای پتو گیر کردنش حتی توی اقیانوس غرق شدن من توی همشون خدا رو میبینم و از حضور خدا لذت میبرم.

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت... من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد... بهارنارنج ها همه مست... هوا هوای تو بود🌿☘🍃🍀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زندگی من سراسر فوبیاس

فوبیای مار

گیرکردن توآسانسور

یکی گوشی رو جواب نداده تا تشیع جنازه پیش میرم

ترس از این که شب شوهرم خدایی نکرده پیشم  بمیره من با بچه های کوچیکم چیکارکنم اون لحظه

🤦‍♀️🤦‍♀️

ب شدت از کرم میترسم مخصوصا خاکی

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یارتویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

سوراخا که گفتین رفتم دیدم منم ترسیدم😐😂

سوراخ چیه بگومنم ببینم . یا بگو کدوم صفحس

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یارتویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

من نمی دونم چه مرضی دارم 🤣

وقتی همسرم خونه باشه  ، عنکبوت ببینم جیغ و داد میکنم بیاد بکشه عنکبوتو ، ولی وقتی تنهام شجاع میشم خودم میرم میکشم بدون داد و ترس😑😂

عجیب نیست!

مثلا از دریا عین چی میترسم ولی جت اسکی سوار میشم حال میکنم وقتی میام ساحل باخودم میگم عجب خریتی کردم کاش نمی رفتم اگه می افتادم تو دریاچی؟؟؟؟؟😨😰😰😰😰😱

اگه خفه میشدم چی😱

یعنی اون لحظه  نمی دونم چم میشه🤣

من تو گوشیم ، یا تلوزیون دریا ببینم ، می میرم و زنده میشم اون وقت تو واقعیت دلمو میزنم به دریا🤦‍♀️🤦‍♀️

از جاهای تنگ هم میترسم 

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊
سوراخ چیه بگومنم ببینم . یا بگو کدوم صفحس

یه گلی هست جای تخمه هاش سوراخ سوراخه مثل دوش حمام هست 

از اینجور حفره ها می ترسن 

جستجو کن ببین شاید خودتم ترسیدی😂🍪

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊