2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

25سالمه خیلی بچگیام از پرنده ترس نداشتم الانم از جوجه و اینا نمیترسم از پرنده های بزرگ مث پلیکان و ا ...

برای درمان کاری کردی ...من شنیدم مواجهه درمانی بهترین کار هست ..در برنامه خارجی افراد با فوبیای مختلف مثل اسب پرنده و...از روش مواجهه درمانی استفاده می کردن

وااااای من تصور کردم دست زدی ب حیون میخام گوشی رو بزنم تو دیوار😫😩

اتفاقا حس خوبیه ...واقعا پیشنهاد می کنم از یه حیوون کوچیک شروع کنی ...از بچه هاشون مثل جوجه بچه گربه یا سگ ...بعد می فهمی چه حسی 

برای درمان کاری کردی ...من شنیدم مواجهه درمانی بهترین کار هست ..در برنامه خارجی افراد با فوبیای مختل ...

نه من حس سکته دارم و مرگ نمیتونم اصلا باید کم کم باهاش کنار اومد یا اصلا بهش فکرنکرد و عکسارو ندید 

بالاخره بازم ی وقتای ب ترسم غلبه میکنم عکساشونو میبینم ولی بازم بعد اون تو ذهنم مرور میشه و میترسم

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
یادش بخیر یبار تو استخر از تونل برای اولین بار رفتم رفتم تو اب از ترس خودمو گم کردم رفتم زیر اب داشت ...

منم تو استخر غرق شدم ..البته بعدش دوباره رفتم توی آب استخر  اما از آب دریا و غرق شدن می ترسم هنوز 

2810