2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فوبیای سوراخ چی هست ؟ چقدر ترس و فوبیا دارین چند سالتونه و از بچگی همین جور بودین ؟

25سالمه 

خیلی بچگیام از پرنده ترس نداشتم الانم از جوجه و اینا نمیترسم از پرنده های بزرگ مث پلیکان و این چیزای تو نته میترسم از بچگیم از چشم پرنده ها میترسیدم 

فوبیای سوراخم اینه ک من از خود سوراخ یا اشیا اینطوری نمیترسم از عفونت مانند روی دست و گردن و.. میترسم حالم بد میشه. حالت تهو میگیرم و گریه ام میگیره و تا نیمساعتی تو این حالتم حس میکنم تمام بدن خودم پرشده و حس بدی داره و یا حس میکنم پرنده ای بهم زل زده و.. 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
من عاشق شونم ... از سگ و گربه و پرنده تا مارمولک همه رو می گیرم .قبلا این‌جوری نبودم می ترسیدم ولی ا ...

یه بار برادرم یه توله سگ که مادرش ماشین زده بود و کشته بود آورد خونه ..تا اون روز حتی از پروانه هم می ترسیدم ...البته خانواده هم بی تاثیر نبود مادرم از همه چیز می ترسید حتی گربه می دیدیم جیغ می زدیم ...ولی انگار اون لمس اول یه حیوون تغییر میده همه چیز رو .می فهمی ترسهات ذهنی بوده ...فوبیا ی سوزن به صورت هم داشتم که اون هم رفتم تو دلش و الان تزریق ژل به صورت کردم واسه همین الان بیدارم ...یه کم درد دارم 

2810