2777
2789
عنوان

دوقلوهام تازه الان خوابیدن وضعیت خواب مادر دوقلو 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 73 پست
باهم میخوابونم شون،شیر به شیر هم سخته واقعا ولی باز دوقلویی سخت تره خدا برات حفظ کنه

زنده باشی

من شیر ب شیر اوردم دختر عموم دوقلو

اون وضعیت منو سخت میدونه اون اوایل پیش میومد یهو دو سه روز نمیخوابیدم

ساعتاشون متفاوت بود 

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

ای جانم بچه های من شیر خشکی ان،یکی شون تا الان ۸تا دندون داره اون یکی دوتا سر دندون درآوردن خیلی اذی ...

اره گناه دارن طفلی ها شکمم وگازمیگیره .پشتمو گوشامو نمیزارمم گریه. میکنه.  خخخخخ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداقوت عزیزم من یدونه داشتم ۳۰ک کم کردم البته روی تمیزی حساس بودم مهمانم داشتم پدرم دراومد شماواقعن ...

خدا حافظش باشه، منم خودم حساس ام به تمیزی خیلی غصه میخورم خونه بهم ریخته میشه 

من که با دوقلو نابود شدم ۵ قلو دارها رو واقعا درک نمیکنم

منم مجرد بودم از این حرفا میزدم

من فکر میکنم اصلا بچەدار نمیشم😓واسە همین اینو میگم 

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
اره گناه دارن طفلی ها شکمم وگازمیگیره .پشتمو گوشامو نمیزارمم گریه. میکنه. خخخخخ

الهی عزیزدلم،حتما دندونی ژله ای بهش بده 

من دخترم بیتاب شده خیلی ،چندتا دندون باهم داره درمیاره برعکس اون یکی قل، اون یکی از دخترهام فقط ۲تا داره

من دوقلو دارم

نزدیک ۳  ساله

زیاد اذیت شدم؟؟؟؟اره خیلی

ولی  دیکه داره کم میشه اذیتاشون چون یاد گرفتن ساعتهاااا با هم بازی میکنن ..تعامل با هم رو یاد گرفتن

دیگه اویزون مادر نمیشن برا سرگرم شدن و بازی کردن

این قسمتش  خیلی خوبه

ماسب عزیزم ،ان شاءالله دوقلو دختر ۱۰ ماه و نیم درسا و دلسا

عزیزمم خدا حفظشون کنه 

منم دوقلو دارم حق میدم بهت دوقلو خیییلی سخته دوقلوهای منم ۹ ماهه هستن و شبا خیییلی دیر میخوابن تازه خوابیدن

ما یه دو قلو داشتیم تو فامیل بالا خونه مادرشوهر بود همش به ترتیب این دوتا رو پدرشوهره نگه می‌داشت می‌برد بیرون میگردوند حتی واکسنشون رو میبرد میزدتا ۱۱ سالگی اونجا موندن قشنگ‌خانواده شوهرش براش بزرگ کردن عروسشون همیشه مثل تازه عروسا تو جمع بود هیچ فشاری روش نبود الانم دانشجو هستن

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
عزیزمم خدا حفظشون کنه منم دوقلو دارم حق میدم بهت دوقلو خیییلی سخته دوقلوهای منم ۹ ماهه هستن و شبا خی ...

خدا حفظشون کنه ،خدا قوت عزیزم 

بله واقعا سخته 

خدا خودش کمک کنه به همه دوقلو و چند قلو دارها

این جوری نگو ان شاءالله ازدواج خوب داشته باشی و بعدش مادر بشی،ولی باور کن بعدا دلت برای این روزات تن ...

بە اندازەی کافی و بیشششتر هم مجردی تحمل کردک،دلتنگ نمیشم

فدات بشم ممنون بابت دعای قشنگت 🌺

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
2810