2777
2789
عنوان

دوقلوهام تازه الان خوابیدن وضعیت خواب مادر دوقلو 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 73 پست
ارهدرک میکنم جقدر سختهولی یکم بزرگ میشن از بقیه مادرها راحت تریقشنگکک با هم بازی میکنن و اویزونت ن ...

خدا حفظشون کنه ان شاءالله براتون چقدر انرژی گرفتم از چیزهایی که نوشتین،واقعا شیرین بود همه جمله ها 

ان شاء الله بچه های منم بزرگتر بشن شاهد این شیرینی ها بشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستش من توی بارداری ام و توی این ۱۰ ماه و خورده ای انقدر سختی کشیدم که نمیدونم جون داشته باشم اون ر ...

اخ اخ میدونم

منم دست تنها بودم

خیلی سختم بود

کارم رو ول کردم و خانه نشین شدم

باید مراقب احساسات بزرگتره هم بودم تازه.حساسه خیلی

خوتب درست حسابی نداشتم

میشد روزها یه وعده غذای درست حسابی  نداشتم

تا تقریبا ۲ سالگی اینطوری بود. دیگه یواش یواش یاد گرفتن شیشه شیرتشونو ببرن بخورن بخابن...یاد گرفتن جلوشون غذا بذارم ارون اروم بخورن...یاد گرفتن با هم تعامل کنن

و این رفتاراشون هر روز ببشتر شد و من ازادتر

۳ سالشونه درست حرف نمیزنن ولی در حدی  هستن که با هم رابطه برقرار میکنن  و وقت میگذرونن و من هر روز  ازادتر هستم

ازاد تر از وقتی تک فرزند همین سنی  داشتم

اخ اخ میدونممنم دست تنها بودمخیلی سختم بودکارم رو ول کردم و خانه نشین شدمباید مراقب احساسات بزرگتره ...

ببین عزیزم منم کار خودم و ول کردم موندم خونه،دقیقا هر جمله که میگی و درک میکنم 

با شکم دوقلویی ماه اول بارداری اثاث کشی داشتیم،خودم غذا میپختم،خودم خونه ام و جمع میکردم

دکتر و سونو و همه چی تنهایی میرفتم تازه به قول شما این وسط بچه اولم هم بود که باید به خودش و درسش میرسیدم

اخ اخ میدونممنم دست تنها بودمخیلی سختم بودکارم رو ول کردم و خانه نشین شدمباید مراقب احساسات بزرگتره ...

منم باورت نمیشه پیش میاد نه صبحونه دارم نه تنها یه وقتا

صبحونه من شده چای خالی و یه خرما 

همش عذاب وجدان بچه اولم و دارم میگم نمیتونم مثل قبل بهش برسم

من انقدر بیکار و تنها میمونم تو خونه از خدا ۵ قلو میخوام تا فرصت سر خواروندن و فکروخیالو ازم بگیرن ت ...

ببین باور کن الان میگی 

فرسودگی و خستگی و بیخوابی آدم و از پا درمیاره

ببین باور کن الان میگی فرسودگی و خستگی و بیخوابی آدم و از پا درمیاره

همینو میخوام😅🤣

من بچگیم در تنهایی گذشت تک فرزند بودم

ازدواجم کردم شوهرم خونه نیس اکثرا بازم تنهام همیشه

زرت و پرت میخوام جوجه کشی کنم تا از تنهایی نجات پیدا کنم😅🤣

😅🤣بخدا برام دعا کن جا نزنم و خداهم بهم پنج شیش تا بچه بده

دعا میکنم با همین فرمون یه ۳ قلو خدا بهت بده و توام بیای اینجا تاپیک بزنی من مادر ۳قلوهام که آرزو کرده بودم براشون 🥰😂