2777
2789
عنوان

وای بخیر گذشت خدایا شکرت 😥

329 بازدید | 18 پست

الان نزدیک بود خونمون آتیش بگیره اگه من بیدار نبودم و زود نمی‌رسیدم 😑 بعد من دیشب یه خواب خیلی ترسناک دیدم خواب دیدم روز قیامته زمین و زمان بهم ریخته بود من دنبال خانوادم میگشتم پیداشون نمیکردم بیدار شدم بالشتم خیس بود یعنی خیلی بود اصن😑بعدش دقیقا یادمه چند از فامیلامون تو خوابم دیدم که تو حیاط خونه ی ما بودن و امشب یعنی دیشب میشه دیگه ،دقیقا همون آدما اومدن خونه مون و یکیشون خیلی از ته قلب گفت وای چقدر خونه تون قشنگه شیکه فلان بعدیکی دیگه از فامیلامون یکم حسود و چشم تنگه من همون لحظه دیدم یه آهی کشید به در و دیوار خونه نگاه کرد 😐 هیچی دیگه خوابم تعبیر شد نزدیک بود چشم شکرش آتیش انداخت وسط خونه  فک کنم اگه اعتقاد داشته باشی روت تاثیر میزاره ما متاسفانه خیلی سرمون اومده از چشم نظر اعتقاد داریم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پنج قل بزار خونه وان یکاد خیلی خوبه و آیه الکرسی بخون همیشه .جاری منم همینه شوهرم ماشین خرید جاریم گریه کرده بود تا شنیده بود یعنی امکان نداره مارو ببینه واتفتقی نیفته برامون

وایی ما مامانم فر خرید یکی از فامیلا گفت خیلی خوبه کاش منم میخریدم بعد اه کشید شبش به طرز عجیبی فر آتیش گرفت 😰هنوزم از فر و تستر میترسم حتی کار کردن باهاشون بلد نیستم یکماه پیش مجبور شدم باهاش کار کنم اومدم از خانمهای نی نی سایت پرسیدم راهنمایی کردن

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️

برو خونه ای همین فامیلت یه چیزی بیار آتیش بزن دود کن بره تو خونه دیگه نمیتونه چشم بزنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️
خوب یه صدقه میدادی رفع بلا شه صدقه ای که سریع به دست نیازمند برسه تخم مرغ شکستن هم خیلی خوبه من از ا ...

یعنی تخم مرغ فقط بشکنم همین ؟ من شنیدم تخم مرغ میزارن زیر لاستیک ماشین نو 

چه جالب نشنیده بودم تا حالا

آره جالبه 😄

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وایی ما مامانم فر خرید یکی از فامیلا گفت خیلی خوبه کاش منم میخریدم بعد اه کشید شبش به طرز عجیبی فر آ ...

ای وای 🥲 میدونی بعضیا دست خودشون نیس ممکنه نیت بدی نداشته باشن ولی چشم شون شوره مثلا یه بار خالم از ظرفای مامانم تعریف کرد ۱۰ دیقه بعدش همش افتاد شکست 😶 ولی این فامیل مون واقعا نیت خوبی هم نداره وقتی نگات میکنه انگار از چشاش تیر میزنه بهت 😂😑

2810