2777
2789

لطفا تاآخر بخونید نمیدونم چی درسته چی غلط

هم ما هم پدرشوهرم وضع مالی خوبی نداریم. هردو در یه حد ضعیفیم. حالا شغل شوهرمو نمیگم ولی طوریه که مثلا یهو پول زیادی از طرف مشتری دستش میاد و برای کارشه. 

چندماهه پدرشوهرم با شوهرم کار میکنه

این وسط با هم یه چک ۱۵۰تومنی کشیدن ک پدرشوهرم حتی هزارتومنشم نتونست جور کنه و میدونمم اصلا نمیتونه و شوهرم از همون پولا مجبور شد بده ک خب ما بدهکار میشیم... من خیلی اعصابم خرد شد باشوهرم حرف زدم ک من حساب یه قرون دوهزار کنم ک اونور پول معلوم نشه چیشد. گفت خب بابام ک نمیتونه بده من ازین ب بعد اصلا از حقوقش نمیدم ک کم کم صاف شیم. هرچند همینطوریم ۱سال طول میکشه صاف شه

ولی الان گوشیشو دیدم یه هزار تومنم حقوقش عقب نیفتاده ینی حتی پیش پیش هم داده

حالا چیکار کنم؟ هرچقدم میگم میگه باشه و کار خودشو میکنه

حالا باز چطور بحثو پیش بکشم اصلا چی بگم ک درست شه. بخدا تو این چند ماه خیلی اذیت شدم

حوصله حرف زدنم ندارم دیگه میگم یه پیامی نوشته ای چیزی بنویسم براش... نمیدونم اصلا

الان پدر شوهرت پیش پیش قسطارو میده؟؟

یعنی داره با شما صاف نمیکنه 

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان پدر شوهرت پیش پیش قسطارو میده؟؟یعنی داره با شما صاف نمیکنه

نه 

پدرشوهرم پیش شوهرم کار میکنه. شوهرم عوض اینکه حقوقشو کمتر بده که بدهیش صاف شه حتی بیشترم میده 

ببین به نظرم چون پدرش از نظر مالی ضعیف هست دلش نیومده کم کنه نمیدونم هم شما حق داری هم شوهرت ولی سخت ...

ن بابا چندسال پیشم همینطور شد هیچ برکتی نیومد

آخه درسته پدرش ضعیفه ولی ولخرج هم هست.. این اذیت کننده تره

نه پدرشوهرم پیش شوهرم کار میکنه. شوهرم عوض اینکه حقوقشو کمتر بده که بدهیش صاف شه حتی بیشترم میده

اهان گرفتم 

الان عزیزدل پدر شوهر این وسط بی تقصیره 

واقعا باید با همسرت صحبت کنی 

که بگی به پدرت در حدی کمک کن .که از باقی بتونی سر قسط و بدهی برداری 

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

یه لحظه چشاتوببند جای تو باشوهرت عوض شه به جای پدرشوهرت پدرخودت ومادرت باشن چکارمیکنی

گذاشتم 

مثلا نصف حقوقشو میدادم. چون وقتی زنم راضی نبود و اذیت میشد گناه هم مرتکب میشدم! اگه اعتقاد ب خوبی کردن داره نباید از حق منم بزنه

اهان گرفتم الان عزیزدل پدر شوهر این وسط بی تقصیره واقعا باید با همسرت صحبت کنی که بگی به پدرت در حدی ...

صحبت کردم حرفمم قبول داره. میگم بابا هررچقد پول بدی خب پول خرج میشه باباتم از اول آدم جمع کردن نبود خودتم میدونی. پس یه کم مدیریت کن 

میگه آره درست میگی. ولی یه کار دیگه میکنه

چیکار کنم این آدمو؟ 

دلم میخاد باز باهاش حرف بزنم اما اگه باز عمل نکنه چی؟ 

حالا اصلا آروم نیستم میخام حتما باهاش فردا حرف بزنم ولی دوس ندارم بدونه پیامشو با باباش چک کردم ک چقد پول زده براش. نمیدونم چطور بگم بهش

صحبت کردم حرفمم قبول داره. میگم بابا هررچقد پول بدی خب پول خرج میشه باباتم از اول آدم جمع کردن نبود ...

نه نگیا سلب اعتماد نکن 

بهش بگو فکر کردی و عمل کردی 

البته با آرامش

2810