2777
2789

یکی از دخترای فامیل چندساله که هرز میپره ومامیدونیم،مخصوصا داداشم باجزئیات میدونه ولی هیچوقت هیییچییی‌نگفتیم حتی به باباشم نگفتیم که آبروش حفظ بشه

الان چندوقته که متوجه شده مامیدونیم ترسیده حتی چندبار از من پرسید یعنی مامانتم‌میدونه؟یه وقت نره به بابام بگه گفتم نه مامان من اینکارو نمیکنه

ولی انگار بازم مطمئن نشده اومده واسه داداشم دام پهن کرده و پشتش حرف دراورده و به باباش گفته که داداش من میخواسته اینو بکشونه خونه خالی! 

داداش من مسیح مقدس نیست اتفاقا خودمم دلم پره ازش ولی این داستان تهمته

حالابابای این دختره امشب داستانو به بابای من گفته که برو پسرتو کنترل کن!

ماهم ماجرارو به بابام گفتیم،میگه برید واقعیتو به باباش بگید

ولی مامانم‌میگه من میدونم این مرد حساسه سکته میکنه،خودشومیکشه یادختره رو میکشه

واقعا موندیم چیکارکنیم🤦‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما هم مقصرید به شما ارتباطی نداره کارای اون دختر اصلا به داداشت چه ربطی داره داداشت کی باشه که گناهای اون دختر رو بدونه

کلا خانوادگی دارید گند میزنید به یه طایفه

دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم  
یه سوال این وسط پیش میاد چرا داداشت باید ریز جزئیات از کارهای این دختر بدونه؟

داستانش مفصله ولی بزار چندتاشو بگم

یه بارشو که بایه مرد مسن بوده مست بوده طرف داشته از شهر خارجش میکرده(سوارماشین بودن)دخترخاله ی دختره که فامیل ماهم هست باخبرمیشه و زنگ‌میزنه به داداش من میگه برو فلانیو نجات بده

داداشم‌میره اینو مسسستتت از زیر دستوپای مرده درمیاره

یه بارم دوسه تاازدوست پسراش فهمیده بودن که همزمان باهمه شون هست داشتن دعوا میکردن یکی از اون پسرا اسم داداش منو میاره میگه الان زنگ‌میزنم رفیقم بیاد(یعنی داداش من) که دختره میگه نههه اون فامیله و نمیخوام بفهمن،هرسه تاشون میفهمن مافامیلیم بااین میریزن سر داداش من🤦‍♀

از طرفی دختره واقعا هرزه ست!مگه‌ماه پشت ابر میمونه؟!فقط بابای این سرشو کرده زیر برف

مام تو فامیل داریم دختره ی نکبت همه رو قاطی ماجراهای هرزگی خودش میکنه یه مدت هم به من گیر داده بود میگفت تو همه جا پخش کردی من با فلانی رفتم خونه در حالیکه آخرین نفری که فهمید من بودم 😒 

نگید اصلا اون پدر گناه داره فقط برای رفع تهمت از برادرتون روزی ۱۱۰ مرتبه تا نتیجه بگید یاالله العلم

نمیدونم بخدا انقدر تحت فشاریم که حد نداره

آبرومونو ریخته دیگه😌

ازطرفی بابام‌میگه بسه هرچقدر صبوری کردین دارن سواستفاده میکنن

اگه حساسه فقط با یه حرف پسرت کنترل کن کوتاه نمیومد میومد قشقرق به پا می‌کرد که🤦🏻‍♀️

آخه کلا خیلییی ادمه اروم و باشخصیتیه، اصلا ادمی نیست که قشقرق درست کنه

بعدم دختره نگفته کل داداشه من کاری کرده باهاش

گفته به من نظر داره و میخواسته منو بکشونه خونه شون

2810