2777
2789
عنوان

واااییی داره خانواده مونو بی آبرو میکنه😭توروخدا بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 22 پست
شما هم مقصرید به شما ارتباطی نداره کارای اون دختر اصلا به داداشت چه ربطی داره داداشت کی باشه که گناه ...

وا چه ربطی داره؟! ماچطوری گند میزنیم به یه طایفه؟!

دختره تو ماشین شوگرددیش مست و پاره بوده آشناهازنگ زدن به داداشم‌گفتن بیااین فامیلتونوجمعش کن

دختره همزمان باچندنفر بوده که یکیشون دوسته داداشه من بوده وازاین طریق داستان لو رفته،چرا؟چون پسراهم فهمیدن که این دختره داره بهشون خیانت میکنه و داشتن دعوا میکردن باهم

حتما به چیزی گفته داداشت که اینم خواسته زهر بریزهاگه حق کاملا با شماست و مطمئنید تهمته میرفتید میگفت ...

میگم که ترسیده ما لو بدیم دست پیشو گرفته پس نیفته

ماهم اگه چیزی نگفتیم واسه ابرو داری بوده!واسه این بوده که یه خانواده رو به هم نریزیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مام تو فامیل داریم دختره ی نکبت همه رو قاطی ماجراهای هرزگی خودش میکنه یه مدت هم به من گیر داده بود م ...

خداااا لعنتشون کنه که آتیششون دامن‌گیر بقیه میشه....

به نظرم تهدیدش کنید که اکه به تهمتاش ادامه بده به پدرش میگیدبعد هم با همچین آدمی قطع رابطه کنید

اون دیگه تهمتشو زد و باباشم حسابی بابای منو تحقیر کرد وهمه جا پخش کرد!

فامیل نزدیکه همیشه سعی میکردیم فاصله مونو حفظ کنیم ولی قاطع رابطه نکنیم

ولی الان که گندش دراومده دیگه قطع رابطه میکنیم حتما

اون دیگه تهمتشو زد و باباشم حسابی بابای منو تحقیر کرد وهمه جا پخش کرد!فامیل نزدیکه همیشه سعی میکردیم ...

به نظرم خودتونو درگیر نکنید و بسپارید به داداشتون 

تهمت اصلی رو اون خورده 

من جاش بودم از خودم دفاع میکردم

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜