2777
2789

سلام خوبین لطفا کمکم کنید

همسر من خیلی اخلاقش خوبه تو خونه و توخلوت همش هوامو داره مهربونه خوبه توی جمع دوستان یا فامیل ک هستیم یکمی اخلاقش تغییرمیکنه مثلا میخواد خیلی صمیمی بگیره خودشو باهام ولی من بهم برمیخوره یسری اژ کاراش یکی مثلا اینکه از کنارم رد میشه یه لگد میزنه بهم نگاش میکنم لبخند میزنه میگه چیه عزیزم حالا محکم نمیزنه ولی ب نظرم قشنگ نیس یا رفتارای اینجوری حالا فیزیکی نه ولی احساس میکنم شخصیتم میاره پایین با حرفاش. قبلا هم درمورد یکی از رفتاراش بهش گفتم میگه من باهات شوخی میکنم زنمی باکی شوخی کنم جنبه داشته باش تهشم ناراحتی پیش میاد براهمین دیگه بهش هیچی نمیگم امشب هم مهمون داشتیم ازش دلگیر شدم اما اصن بروز ندادم ک ناراحتم بعد اومد بهم پیله کرد ک چی شده خانومم ازچی ناراحتی هرچی هست بگو گفتم ناراحت نیستم گفت من میشناسمت دیگه بگو ولی نگفتم ترسیدم باز ناراحتی پیش بیاد. دوس دارم یجوردیگه بهش بفهمونم ک ناراحتس پیش نیاد میشه راهنماییم کنید

ببخشید طولانی شد😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

احتمالا جلو مهمون جوگیر میشه 

خیلی راحت باهاش صحبت کن 

همینطوری شیوا و روان تایپ کردی بگو ناراحت میشم 

تو جمع اینجوری باهام رفتار کنی

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

من باشم تو جمع پس کله ای بش میزنم بعدم با لبخند میگم خوش میگذره عزیزم؟  ببینم خوشش میاد😊

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

مستقیم بگو اولش ناراحتی پیش میاد عوضش درست میشه،از ناراحتی پیش اومدن نترس قانونش همینه 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه😠😏😠 سایت ارث باباهاتون نیست هرکسی آزاده عقیدشو بیان کنه اگه ریپ کردی گزارش میخوری

منم تقریبا موقعیت شما رو داشتم هیچی مثه صحبت کردن همه چیو درست نمیکنه،ضمنا بگو شوخی دوس داری کنی تو خلوت شکخی کن

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه😠😏😠 سایت ارث باباهاتون نیست هرکسی آزاده عقیدشو بیان کنه اگه ریپ کردی گزارش میخوری
احتمالا جلو مهمون جوگیر میشه خیلی راحت باهاش صحبت کن همینطوری شیوا و روان تایپ کردی بگو ناراحت میشم ...

بهش میگم میگه ناراحتی اصن باهات حرف نمیزنم محل نمیدم ولی من اینجوری دوس ندارم اونجوریم بی احترامی دوس ندارم

من باشم تو جمع پس کله ای بش میزنم بعدم با لبخند میگم خوش میگذره عزیزم؟ ببینم خوشش میاد😊

اوووو قبلا اینکارو کردم میخواست منو بخوره میگه نزن پشت کله ام بدم میاد 😕😕😕

مستقیم بگو اولش ناراحتی پیش میاد عوضش درست میشه،از ناراحتی پیش اومدن نترس قانونش همینه

ازین میترسم ک دیگه تو جمع بهم محل نده یا سنگین باشه چون قبلا گفتم گقت اصن دیگه جایی نمیریم کسیم نیاد یا دعوا کرد گفت جنبه نداری شوخیه ازین چیزا 

منم تقریبا موقعیت شما رو داشتم هیچی مثه صحبت کردن همه چیو درست نمیکنه،ضمنا بگو شوخی دوس داری کنی تو ...

قبلا گفتم دعوا شده براهمین میخوام یجوری بگم ک ناراحتی پیش نیاد

2810