2777
2789
عنوان

رفیقم با یه دختری

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 53 پست
من خودم همسن اینام ولی اینا دیگه رد دادن

رد ندادن

افتادن ب بیراهه راهی ک انتهاش زود یا دیر هیچ و پوچه

باعث مشکل روحی وجسمی شونم میشه با کله میفتن تو چاهی ک کندن

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀️گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ🦁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رد ندادنافتادن ب بیراهه راهی ک انتهاش زود یا دیر هیچ و پوچهباعث مشکل روحی وجسمی شونم میشه با کله میف ...

درکش میکنم هیچی به اندازه جنس مخالف حال ادمو خوب نمیکنه اما این دیگه نمیدونم چرا اینجوری میکنه بابا این همه دختر خوشگل هست خودشم خوشگله چیزی کم نداره ولی نمیدونم چرا اینکارو میکنه با خودش

میگه دست خودم نیس وابسته میشم سنگ دل نیستم

بگو دندون پوسیده کرمویی ک دردت میده بکشش بنداز دور

با مسکن فقط خودتو گول میزنی

درکش میکنم هیچی به اندازه جنس مخالف حال ادمو خوب نمیکنه اما این دیگه نمیدونم چرا اینجوری میکنه بابا ...

چون سنش کمه به رشد عقلانی نرسیده هنوز چن سال دیگه ک آسیب روحی همراهشه پشیمون میشه

درک بدردش نمیخوره

عقل درمان دردشه

نمیدونم چ اصراریه ک وقتی دلشون دوطرفه نیس چرا اون یکی باید بسوزونه خودشو

بگو ازهمه جا بلاکش کن خوش بگذرون بیخیال این جور افراد سمی ک زهر میریزن 

دختره به نظرتون چجور شخصیتی داره اونم مریضه روانی ؟

والا هر ادمی ک اینجوریه مریضه گل گفتی

شخصیت چند گانه دارن دختر پسر نداره هرکسی اینطور باشه ازدواجم بکنه متعهد بودن وفاداری سرش نمیشه کرم ومریضیش نمیزاره 

والا هر ادمی ک اینجوریه مریضه گل گفتیشخصیت چند گانه دارن دختر پسر نداره هرکسی اینطور باشه ازدواجم بک ...

والا این ماجرا رو به رفیق دخترم گفتم اونم گفت اون رفیقت ادم نمیشه گفت دختر خوب زیاده ولی دست میزاره رو اشغالاش