2777
2789
عنوان

شوهرم کتکم زد اومدم بیرون از خونه تو بیمارستان نشستم

| مشاهده متن کامل بحث + 5684 بازدید | 209 پست
عزیزم اگر همسرت مورد خاصی دیگه نداره که این چک زدن شعله آتش درونت رو بیشتر نکرده پس ای کاش اگر اون ...

تو دل شوهرم انشالله داغ عزیز بیفته ذره ذره جونشو بگیره ک منو از دخترم دور کرده دارم میمیرم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو دل شوهرم انشالله داغ عزیز بیفته ذره ذره جونشو بگیره ک منو از دخترم دور کرده دارم میمیرم

بلند شو برو خونه بچت گناه داره. 

ترک کردن خونه خودش جرم حساب میشه دوست من چند روز خونه من بود وکیل گفت چون خونه به نامت بوده اشکال نداشته رفتی ولی اگر به اسمت نباشه دادگاه حق میده به شوهرت 

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍
تو بارداریم فهمیدم. ماه ۷ بارداریم بودم خدا ازش نگذره خدا داغشو بزاره رو دل مامانش

خودت بشین فکز کن ارزش داره موندن با این مرد؟ بچه رو نمیتونه بگیره ازت پس مسئله بچه حل شده بدون  جدا شو زندگی جدید بساز 

بلند شو برو خونه بچت گناه داره. ترک کردن خونه خودش جرم حساب میشه دوست من چند روز خونه من بود وکیل گف ...

الان ساعت ۳ دیگ نمیشه. بعدم این همه کتکم زد فوش داد برم خونه؟

خودت بشین فکز کن ارزش داره موندن با این مرد؟ بچه رو نمیتونه بگیره ازت پس مسئله بچه حل شده بدون جدا ...

بعد ۷ سال میتونه بگیرش؟ میترسم از اینکه دخترم داغون بشه. از اینکه ازم شاکی بشه چرا منو دنیا اوردی چرا فلان بیسار

چرا اون صبحا من عصرا

خواهر جان ب راهنمايي ها غلط بعضی ضد زنا گوش نده، مملکت بی قانون نیست پدرشو درمیارن، میگی سابقه خیانت داشته دیگ شک نکن دوباره هم پیش میاد زنش بچه شو ب شکم. داشته خیانت کرده، انقد پسته، الان منم ازش کینه ب دل گرفتم 

بعد ۷ سال میتونه بگیرش؟ میترسم از اینکه دخترم داغون بشه. از اینکه ازم شاکی بشه چرا منو دنیا اوردی چر ...

وقتی باهم اختلاف داشتین اشتباه کردی بچه آوردی، ولی الانم آوردی بچه تو جو متشنج بزرگ بشه براش خوب نیست، طلاق همیشه بد نیست 

الان ساعت ۳ دیگ نمیشه. بعدم این همه کتکم زد فوش داد برم خونه؟

چرا نشه هرچی دیرتر بری بهت برچسب فاحشه میزنه هان معلوم نیست کجا بودی حتما رفتی... و... چون دوستم توی خونه زد در رفته بود توی امامزاده بعدش برگشته بود خونه همین حرفا زده بود بهش. میخوای چکار کنی بخاطر بچت برگرد بعدش هرچی کار میکنی پس انداز کن طلا بگیر که پشتوانه واسه جدا شدن داشته باشی

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍
چجوری

عزیز دفتر وکالت دارم سمت شرق تهران شمیران نو مایل بودید لوکیشن میفرستم تشریف بیارید فقط قبل از همه ی این بحث ها اگر واقعا قصد جدایی دارید حتما از پزشکی قانونی نامه بگیرید بابت ضرب و شتم و فورا برگردید منزل

خدا جونم خودت مراقب فرشته کوچولوهام باش امین😍❤️

2810