2777
2789
عنوان

شوهرم کتکم زد اومدم بیرون از خونه تو بیمارستان نشستم

| مشاهده متن کامل بحث + 5194 بازدید | 202 پست
دیگ فقط مرگشو میخام جلو چشمای خودم زجر کشبدنشو ببینم

زجرش دیدن خوشبختی توعه

من جنس اینارو خوب میشناسم  فک میکنن اون دولقمه نون که بهت میدن و اسم شوهر روت گذاشتن بهت لطف کردن و اگه نباشن بیچاره میشی 

باید انقدر بدون اینا خوشبحت و خوحشال بشی که ک.ونشون بسوزه  

البته شماهم درست راهنمایی نمیکنیاون خانمم راست میگهمیگه وقتی موقعیت طلاق نداری یا پشیبان نداری با شو ...

والا جوری حرف میزنن که انگار خوشحالم این اتفاق افتاده من خیلی این اتفاق ها دیدم. یکی دوستم 4 روز توی خونم پناه دادم همراهش دکتر رفتم نامه پزشک قانونیش گرفتم. بچه 7 سالشو با بچه دوماهش نگه داشتم 

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلم فقط برا دخترم میسوزه. دوس داشتم تو شادی بزرگش کنم. پیش من باشه حسرت بابا داره پیش اون باشه حسرت ...

مراحل قانونی برو جلو همه چی درست میشه، اگ تصمیم نهایی رو گرفتی پاش  بمون، بچه مال خودته غصه ش نخور هیچ قانونی وجود نداره ک بتونه بچه رو از مادر جدا کنه

الان ک دیگ نمیتونم برگردم. ۳ شبه

صبح زود برگرد بشین با عقلت فکر کن من با عقلم فعلا به هیچ نتیجه ای نرسیدم چون بچمو نمی تونم رها کنم قلبم پاره میشه اگه بچم ازم دور بشه. نمیتونه تا ۷ بچرو ازت بگیره من خودم با وکیل صحبت کردم عمرا نمی تونه. فقط می مونه جریان مالیش که من خودمم توش موندم

والا جوری حرف میزنن که انگار خوشحالم این اتفاق افتاده من خیلی این اتفاق ها دیدم. یکی دوستم 4 روز توی ...

منم فقط دلم برای بچه ای میسوزه که مث عروسک بازیچه ی دستِ پدرومادرِ لجبازش شده

بعدا هم نامادری با منت بهش غذا بده،با منت لباسشو بشوره یا شایدم اصلا بگه نمیخوامش....

نباید بذاری بچت بازیچه ی دست بقیه بشه و بعدا هر کسی براش یه مدل تصمیم بگیره....

بعدا پشیمون میشی که چرا سازش نکردی چرا کوتاه نیومدی.حداقل باید بذاری بچه بتونه گلیمشو از اب بکشه بیرون که اگر کسی بهش زور گفت حقشو بگیره.نه اینکه توی این سن بیفته زیرِ دست هر کسو ناکسی

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.

عزیزم اگر همسرت مورد خاصی دیگه نداره که این چک زدن شعله آتش درونت رو بیشتر نکرده پس ای کاش 

اگر اون یکی زد تو دوتا میزدی ولی قوی بودی و از خونه نمیزدی بیرون عاقلانه تر بود دعوا میکردی و بعد سگ محلی میکردی وبچتو بغل میکردی میرفتی تو اتاق درم قفل میکردی  بالاخره میومد معذرت خواهی 

هیچوقت ترک منزل نکن این برای خودت از نظر قانونی بده 

خدا ان شاء اله مشکلتون رو حل کنه به حق حضرت زهرا 

الان تو دل شوهرت آشوبه 

بچه مامانش رو میخواد 

خدا به دلتون آرامش بده و شیطون رو هر دوتون دور کنه 

2810