2777
2789
عنوان

شوهرم کتکم زد اومدم بیرون از خونه تو بیمارستان نشستم

| مشاهده متن کامل بحث + 3668 بازدید | 196 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۹ ماهشه. اگ دخترم با من باشه دیگ نمیتونم کارکنم ک.

کی گفته نمیتونی کار کنی؟

من خیلی ها دیدم پرستار آدم مسن شدن هم بهشون جا خواب میدن هم خوراک و حقوق و بچه هاشون پیشون هستن. 

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍
ریپ نزن منو لطفا میخوام جواب استاتر بنده خدا رو بدم اومده یکم درددل کنه اینجا نکه دعوا منو تو نگا کن ...

قربون دهنت. رو صندلیای سرد بیمارستان دراز کشیدم دارم زار زار اشک میریزم برا این بخت سیاهی ک نصیبم شد

وقتی با زبون زن کل کل میکنه مردم با همون زبون جواب بده از زورش استفاده نکنه،. سیس مادرشوهرا رو داری، ...

البته شماهم درست راهنمایی نمیکنی

اون خانمم راست میگه

میگه وقتی موقعیت طلاق نداری یا پشیبان نداری با شوهرت کل کل نکن که کتکت بزنه

زنی که پشت داره و از طلاق نمیترسه دهن به دهن میذاره فوقش طلاق بگیره بی کس نمیمونه.

در ضمن اسی بچه داره،شوهرشو بد انتخاب کرده،بچه دار هم شده خب الان باید بخاطرِ بچش ازخود گذشتگی کنه.بچه طفلی گناهش چیه که باید بشه بچه طلاق؟پدرش نفهمه خره،مادرشم باید مث اون باشه؟

یکی باید کوتاه بیاد بخاطرِ بچه ای که توی به دنیا اومدنش هیچ نقشی نداشته

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
قربون دهنت. رو صندلیای سرد بیمارستان دراز کشیدم دارم زار زار اشک میریزم برا این بخت سیاهی ک نصیبم شد

بخت تو سیاه نیست تو یک زن قوی هستی ک پای حق حقوقت ایستادی،  انقد زود این روزا یادت میره نمیفهمی کی تموم میشه میره، غصه دخترم نخور اگ واقعا سر حرفت هستی برو تو کارش پدرشو دربیار 

البته شماهم درست راهنمایی نمیکنیاون خانمم راست میگهمیگه وقتی موقعیت طلاق نداری یا پشیبان نداری با شو ...

بچه اگ پدر مادرش جدا باشن هیچ دعوایی نبینه تو آرامش بزرگ شه براش بهتره یا هرروز شاهد کتک خوردن مامانش باش، زجر کشیدنش؟ منطقی باش خودت قضاوت کن آمار سلامت روان بچه ها رو یک نگاهی بنداز اونا ک جدا شدن پدرمادرشون و اونا ک موندن شاهد دعوا هرروز بودن، مگ ما زنا چقد زند‌گی میکنیم؟ 

به هیچ عنوان نباید خونه رو ترک کنی عدم تمکینه و الان بچت کجاست؟ برگرد خونه و فردا با وکیل صحبت کن راهنمایی بگیر و صبح بچرو بزار جایی درخواست بده. بچه تا ۷ سال برای توئه منتها با این کارا برای طلاقت و گرفتن مهرت مشکل برات ایجاد میشه من الان چند ساله دارم فحش می خورم کتکای بدتر خوردم اما با بی عقلی نمیشه تصمیم گرفت. تصمیم یهویی پشیمون شدن یهوییم داره

بخت تو سیاه نیست تو یک زن قوی هستی ک پای حق حقوقت ایستادی، انقد زود این روزا یادت میره نمیفهمی کی ت ...

دلم فقط برا دخترم میسوزه. دوس داشتم تو شادی بزرگش کنم. پیش من باشه حسرت بابا داره پیش اون باشه حسرت مادر. دارم از دوریش میمیرم

2810